2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015454 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Azizam moosavio chand ta az ashnaha raftan yani vaghean kharab kard...dr tvasoli age fantezi bkhay khub dar miare..yni yki do ta karesho bbini motevaje misgi modelesho .chon taghriban hamaro y jur amal mkone khubisham ine k moshkle tnafosi nadarn marizas...tu mazandaran amal koni 4 ta 5 migire tehran 7 ta 10..matabesh k budm monshish gof
سلام دوستان تو رو خدا اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه الان دوماه از عمل بینی ام میگذره ولی جای بخیه ها معلومه از چه کرمی شما استفاده می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا رب، فقط به دست های مهربون و بخشنده تو خیره شدم
sima جوون اره برای منم گوشتیه حسنانی که نا امیدم کرد در صورتی که گوشتیه متوسطه و پوستش نازک.. ولی سجادیان گفت بینیت خوبه واسه عمل.. منم میدونم اگه زیاد مطب گردی کنم بدتر گیج میشم سجادیان انتخابش بنظرم منطقی تر بود و هزینشم خوبه تا جمعه منم و استرســـــــــــــــــــــــــــــــ
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
من قبل از اینکه با دکتر دیگه ای اشنا شم با حسنانی آشنا شدم و انقدر که این بـــــــــــــــــــــشر از خودش تعریف کرده تو سایتش من فکر میکردم دیگه بینیو بدی دست این چی میسازه.... ولی وقتی با چند نفر صحبت کردم و شنیدم دیدم همه میگن کاراش خیلی معمولییییه و انچنانم نیس خواهشا تا مطمین نشدین گول تبلیغاتو نخورین برین چند جا تحقیق کنین ببینین دکتری که میخواید پیشش عمل کنید بینیه شبیه شمارو چجوری در اورده.....
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
2810