2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام من الان از دیدن دوستم میام که یک هفته پیش با یحیوی عمل کرده بینی دوستم فوق العاده گوشتی بود الان با این که چسب داشت معلوم بود خیلی خوب شده دکتر پره هاش رو هم برش زده و خودش میگه سر بینی و داخل بینی بخیه داشته یعنی هر دو روش (نمیدونم والا) ولی فقط یک بار پیش دکتر رفته اونم منشی اش همه چی رو دراورده گفته یک ماه دیگه بیا و آموزش چسب زدن هم تو سی دی بهش داده
سارا جون من با محبى بله راضیم سپیده جون شما یکشنبه عمل کردى که امروز تامپون کشیدى ؟ آخه من یکشنبه عمل کردم ، چهارشنبه تامپون کشیدم و دوشنبه هفته بعدش قالبمو برداشتم ، سپیده جون هنوزم یکشنبه ها دکتر دو تا عمل داره یا بیشتره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سحرجون.منم مثل شما یکشنبه عمل کردم امروز چهارشنبه رفتم تامپونمو دراوردم. گفت دوشنبه برم برای بخیه و گچ. والا عمل من ساعت تقریبا یازده و نیم بود عمل اولشم بودم دیگه خبر ندارم چندتا عمل داشته..ولی امروز چهار نفر برای دراوردن تامپون اومده بودن که عمل همشون برای دوشنبه بود عزیزم.
الهی به من آن ده که آن به.
سلام، بچه های اصفهان اینجا نیستن؟! من یه هفته اصفهان از این مطب به اون مطب رفتم، نمونه دیدم، ویزیت شدم. از کسایی هم که عمل کرده بودن میپرسیدم اکثرا راضی و خوشحال بودن و پزشکشون رو توصیه می کردن. اما نمیدونم چرا اینهمه اصفهانی که عمل کردن و میکنن اینجا نمیان تا به امثال من کمک کنن.
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
از دکترا درباره عوارض بعدش مثل مشکل تنفسی و جای زخم و آبریزش و حساسیت و ... که پرسیدم گفتن نه اصلا پیش نمیاد، نگران نباش اما روز آخر با همسرم گفتیم یه رضایتنامه پر کنیم ببیینیم چطوریاس؟! تو رضایتنامه تمام این عوارض قید شده بود و اینکه ممکنه نیاز به ترمیم داشته باشه. با امضای رضایتنامه شما متعهد میشی که اگر عمل برخلاف میل و خواسته ت بود اعتراضی نکنی و پزشک رو متهم نکنی و .... خب اگر از عوارضش هست و ممکنه پیش بیاد چرا از همون اول نمیگن و خیلی به خودشون اعتماد دارن. اگرم نیست چرا باید رضایتنامه بگیرن که اگر پیش اومد ....
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
اونایی که معروف بودن و سرشون شلوغ بود ویزیت نشدم، از خانومایی که اونجا بودن سوال می پرسیدم لقمانی، مهدی و مجید راستی، طباطبایی، فیروزه ای، یه چند تا ه مروزای اول بی تجربه گی کردم رفتم پیش متخصص گوش و حلق و بینی که عمل زیبایی هم انجام میدن الآن از نت، موحدیان و جعفری پور رو پیدا کردم. ابدالی هم تعریفش رو شنیدم ولی آمریکاس لطفا اگر اصفهانی هستی و نظری داری دریغ نکن.
عزیزم من دوستام اکثرا با علیپور عمل کردن البته 3سال پیش همم خوب شدم لقمانی هم خیلی فانتزی بودن عمل کردندکتر راستی هم یکیشون عمل کرده که خوب شده من مطب هیچکدوم نرفتم نمونه دوستامو دیدم اما یکی هم به اسم سادات اگه اشتباه نکنم نمیدونم ولی اسمشو شنیدم زیاد شما خودت کیو کارشو پسندیدی؟
3baharجون میشه لطف کنی واسمون عکس بزاری باور کن کمک بزرگی بهمون میکنی اگه اینجا نشد درخواست دوستیمو قبول کن تووایبر بفرس من واقعا با کامروا دودل شدم میخوام ببینم بینی شمارو چه سبکی درآورده
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
lili جان، این سادات که میگی خانوم یا آقا؟! اسم فریده ساداتی رو شنیدم، مطبش هم رفتم ولی خیلی وحشتناک بود. فکر کنم تو مطب عمل میکنه. وقتی رفتم مطبش دکتز رو ندیدم، یه دختره با حالت بیهوشی و عمل کرده با کمک مامانش داشت می اومد بیرون تازه آسانسور هم خراب بود.از دستیارش پرسیدم گفت عمل نکرد یه کار کوچیک داشت اومدم پایین از مامانش پرسیدم گفت عمل کرده. نه ویلچری نه آسانسوری، بیچاره تا ماشین با کمک مامانش اومد.
سمانه جون سعی کن مبنای تصمیم گیری رو براساس نمونه های حداقل شش ماهه بگیری خود من یه روز صبح که بیدار میشم راضیم و یه روز دیگه ناراضی و واقعا تا بینی فرم بگیره زمان میبره مخصوصا اگه کار رو بینی زیاد باشه ورم هم زیاده و خیلی زمان میبره تا شکل واقعی تیغه و بینی مشخص شه
2810