2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015419 بازدید | 66527 پست
من خودم میخواستم برم پیش دکتر طباطبایی، خیلی تعریف شنیدم و سابقه ی زیادی هم داره. اما روز آخر یه نفر بعد از یه سال که از عملش گذشته بود اومد واسه ترمیم، زیر بینی ش ورم داشت و باعث شده بود سوراخ های بینی ش از نیم رخ معلوم باشه. پیش دکتر مجید راستی آبان وقت گرفتم، تعریف هم زیاد شنیدم ولی هیچ کس اسم کوچیک رو نمیگه. دکتر مجید راستی همه اطلاعاتش تو سایتش هست اما آلبوماش خالیه. دکتر مهدی هم ۴_۵ تا عکس بیشتر نذاشته. تو نت با سایت دکتر جعفری پور و موحدیان آشنا شدم،
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
lili جان، شما کجایی هستی؟! عمل کردی یا قصدش رو داری؟ راستش من خود اصفهان نیستم و یه هفته هم مزاحم یکی از فامیلامون شدم و رفتم مطب گردی، میخوام دفعه بعد که میرم زیاد نمونم و نوبت عمل بگیرم خواهشا اصفهانی های عزیز نظر بدید
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

3baharجون خیلی سخته وقتی میری مطب همه تازه عمل کرده ها میان طرف 6ماه عمل کروه خیلی کم پیش میاد ببینی میخواستم ببینم فرم بینیتون چه شکلیه وگرنه ورم طبیعیه مثله مدل الی جونه بینیت
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
سلام بچه هاااااا هفته ی پیش٥شنبه عمل کردم خدارو شکر روز عمل بخوبی سپری شد دیروز هم قالبو برداشتم بخیه هامم باز کردم دکتر برام چسب زد حالمم خیلی خوبه روز عمل هم حالم خیلی خوب بود تو این مدت درد هم نداشتم٤٨ساعت اول یخ گذاشتم فقط یه کوچولو در حد١هاله اونم که دقت کنی زیر چشمم کمی سبز کمرنگ شده،بخیه کشیدن اصلا درد نداره فقط قبلش چرب کنید عمل هم اصلا ترس نداره من شب قبل از عملم تا ساعت٢شب عروسی بودم ساعت٨/٥هم اتاق عمل بودم سوالی در مورد عمل و اینا دارید بپرسید در خدمتم...تا٣روز باند زیر بینیم خونابه داشت مشکلی نداره باید تعویض کنی...
در مورد خونریزی بینی تو چند روز بعد از عمل : همونطور که دوستان گفتن خیلی طبیعیه و غالبا پیش میاد، حتی ممکنه به خاطر وجود تامپون تو بینی و تحریک بینی عطستون بگیره که به یاد داشته باشید حتما با دهان باز عطسه کنید و ضرب و شدت عطسه رو بگیرین، اگر با دهان بسته عطسه کنید یا سعی کنید عطستون رو کنترل کنید و اصطلاحا قورت بدین به بینی فشار بیشتری میاد و ممکنه دچار خونریزی بشین که باز هم عموما جای نگرانی نیست و فقط باید اون گاز زیر بینی تعویض بشه. ممکنه یه سری دوستان آلرژی و حساسیت داشته باشن و طی روز بار ها و بارها عطسه کنن و بعضی از اون عطسه ها شدید باشه و باعث خونریزی بشه، استفاده از قرص های ضد حساسیت با مشورت و تجویز پزشکتون میتونه بهتون کمک کنه تو این مورد. این رو هم اضافه کنم که که باز در صورت صلاحدید و تجویز پزشک از چند روز بعد از عمل میشه برای چرب کردن داخل بینی از پماد استریل چشمی و برای شستشو و خارج کردن خونابه های خشک شده ی داخل بینی و باز شدن حفرات اون از قطره یا اسپری سدیم کلراید (کلرید) استفاده کرد که به تنفس بهتر و راحت تر کمک میکنه.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
عزیزم دکتر من تامپون نذاشت ولی وقتی بینیت پر باشه نمیتونی نفس بکشی موقعی که بری قالبو باز کنه برات ساکشن میکنه و رااااحت میتونی نفس بکشی سعی کن چیزی داخل بینیت فرو نکنی و فین هم نکنی،بخیه هم من هم داخلی داشتم هم بیرونی داخلیام که گفت جذبیه و بیرونی هامو ١هفته بعد کشید
2810