2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016031 بازدید | 66529 پست
و صحبتی که تو اون تاپیک بارها و بار ها گفتم، این محیط و محیط های مشابه بیش از اونکه برای معرفی و اینکه پیش کی بریم مناسب باشه برای این مناسبه که پیش کی نریم و اسم کدوم دکتر رو که تو لیست انتخابی و احتمالیمون بوده رو خط بزنیم! خانوم googooli : گویا نرود میخ آهنین در سنگ! 1. اسم چندین مورد پزشک خرابکار گوش و حلق و بینی و لینک تاپیک ترمیمی ها رو گذاشتم براتون! واقعا ندیدین؟ 2. اسم شاکی هاشون که همشون مشکلاتی شبیه به من رو دارن گذاشتم براتون و بله بینی های اون ها هم شخم خورده، ندیدین؟ گفتم بهشون پیغام بدین و ازشون عکساشون رو بگیرین و ببینین خودتون. 3. گفتم 100 بار رفتم دادسرای جرایم پزشکی و هربار 10 نفر 20 نفر مثل خودم و به مراتب بدتر از خودم رو دیدم که چند بار با همون پزشک گوش و حلق و بینی جراحی کردن و حتی بعضیهاشون بعد از عمل 8 ساعت بیهوش بودن ...! اینم رو ندیدین؟ (هرچند این مربوط به دکتر بیهوشی میشده و داروی بیهوشی) 4. گفتم اگر صحبتای من مبنی بر ده ها مورد بینی شخم خورده و غضروف های مصنوعی که پوستو سوراخ کرده و از بینی زده بیرون یا باعث عفونت بینی شده، بینی هایی که نکروز شدن و پوست بینی از بین رفته، و بینی هایی که به مراتب از بینی من بدتر بودن و من به اونها دلداری میدادم تو دادسرای جرائم پزشکی خ مطهری، تو کمیسیون پزشکی قانونی 4 راه فلامک و ... و 90 درصدشون پزشکاشون گوش و حلق و بینی بود رو قبول ندارین برین تو اینترنت سرچ کنید، سایت های دادسرا رو بگردین، مصاحبه بازپرس ها و معاونت ها و ... دادسرا رو بخونید تا حساب کار دستتون بیاد، ندیدین؟ 5. چرا میگم فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی آناتومی بینی رو بهتر میشناسه؟ خب خیلی واضحه، چون 3 سال درس اینکار و اقدامات مشابه رو خونده و به جز واحد های تئوری آناتومی بینی و سایر اجزای صورت و بدن این برای بار صدم ****** تو اون 3 سال کلی عمل مثلا عمل بینی ابتدا به عنوان آموزش فقط تو اتاق عمل حضور داره و آموزش میبینه، بعد به همون تعداد یا بیشتر اینبار خودش مستقل جراحی میکنه****** اینو دیگه دیدین خدا بخواد؟! خسته شدم از بس تکرار کردم و شما ندیدی! ولی پزشک گوش و حلق و بینی تو 4 سال دوره ی تخصصش عمل زیبایی بینی انجام میده مگه؟! عمل لوزه؟ آره انجام میده، عمل حنجره بله، عمل غدد لنفاوی 100 البته، برداشت غده چربی و تومور به احتمال زیاد، عمل سینوس بینی؟ بله دیگه سلیس تر و روانتر از این بلد نیستم توضیح بدم! ادیت هم بله، ببینم جملم نصفه شده یه اینتر میزنم بیاد سر خط! یا ببینم یه جمله ناقصه کاملش میکنم، ولی اونقدر مطمئن هستم از چیزی که میگم که نخوام چیزی رو تغییر بدم!
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای درانتظار متاسفانه شما حرف منو متوجه نمیشید!!! اتفاقا شما پستای منو بادقت نخوندین! من میگم هر دکتری میتونه خرابکار باشه حالا چه پلاستیک چه گوش و حلق و بینی! نباید بگیم یه دسته بهتر از دسته ی دیگه هستن. من نگفتم شما دروغ میگید و هیچکس از گوش و حلق و بینی ها ناراضی نیست. بنظرم شما بیشتر احساسی حرف میزنید تا منطقی. من دیگه این بحثو ادامه نمیدم چون اصلا فایده نداره . موفق باشید
سلام مانلی جان من 4 بار مظبش رفتم هیچ کدوم از بینی ها شبیه هم نبودن هر کس هر جور خودش خواسته بود براش در اورده بود یکی فانتزی یکی نیمه فانتزی یکی طبیعی یکی باخط پره یکی بدون خط و همه میگفتن که همونجوری که خودمون خواستیمه البته یکی ناراضی بود که میگفت خیلی کوچیکش نکرده 10 روز بود عمل کرده بود و دکتر مفرد فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمه البته یکشنبه میرم برای مشاوره ببینم چی میگه امیدوارم خوب انتخاب کنم
سلاممیدونم اقای لطف خدا با شناختی که از شما پیدا کردم بحث بیفایده است ولی برای اگاهی عموم از. اطلاعات غلطی که شما دادید.چند تا نکته رو میگم یکی فرمودید فوق ها در اون سه سال عملا جزاحی میکنن ولی گوش وحلق وبینیها خیر،، محض اطلاع شما تمام رشتها ی جراحی یک کارنامه و دستور کار از وزارت بهداشت دارن که میگه هر رشتهای چه عملهایی و چند تا باید انجام بده تا فارغالتحصیل بشه.
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
گوش وحلقو بینیها تو سال چهارمشون نظری و عملی یاد میگیرن در مورد تعداد ناراضیها هم 4000 گوش وحلق وبینی وجود داره ولی در مقابلش فقط 400 پلاستیک وجود داره یعنی دهبرابر گوش حلق بینیها بیشترن و ضمنا خیلی از پلاستیکها بینی عمل نمیکنن و تو کار بیشتر سینه و ساکشن هستن ،پس با تعداد عملها و تعداد جراحها باید تعداد ناراضی گوش حلق بینی ده برابر بشه.خواهشا اطلاعات غلط ندهید چو
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
اقای در انتطار خدا ممنون از دلسوزیتون اما خواهشا انقد انرژی منفی ندین حرفای شما باعث شده عمل بینی واسه من کابوس که نکنه خراب شه نکنه ... من تا قبل شما همش به چیزی که میخاستم فکر میکردم و میدونستم خوب میشه اما الان فکرم خراب شه و یقین دارم انرژی منفی تاثیر گذاره .
مانلی جون همین دکتر ابیانه تو مطبشون مشکل تنفسی ندیدید؟میدونید چند ساله کار میکنن؟ چرا از عکسایی ک دوستان از ابیانه گذاشتن خوشتون نیومد خیلی بی ایراد بودن ک .من نمونه از سجادیان زیاد دیدم کارش بد نیست ولی مثل ابیانه تمیز نیس تیغه رو تمیز میتراشه ولی پره هارو انگار رو هوا ول میکنه نمیدونم چجوری بگم
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
سلام به همگی منم با گوگولی موافقم اقای در انتظار لطف خدا شما دیگه خیلی دارید تند میرید و من هر سایتی که میرم شما همه چی و توضیح دادید و عکس گذاشتید ولی دیگه بسه خیلی دارید شورش و در میارید اون بنده خداهایی که میخوان عمل کنن مطمعنن با حرفای شما هم دلهره و ترس میگیرن هم از انتخاب دکتری که کردن پشیمون میشن و سردرگم من چند نفر و میشناسم که با دکتر متخصص زیبایی عمل کرده ولی به شدت پشیمونن چون دکتر متخصص زیبایی با ساختار بینی اصلا اشنایی نداره ممکنه با یه اشتباه کوچک باعث هزار مشکل تنفسی برای بیمار بشه یا ضایعه لطفا بس کنید