2777
2789
عنوان

مزاحم خیابونی

411 بازدید | 44 پست

بچه ها من خیلی گیجممممم 

یعنی هر کسی تا حالا مزاحمم شده من که میگم تقصیر خودمه !

مثلاً یارو میگه ببخشید خانوم ؟ 

منِ ساده فکر میکنم طرف میخواد آدرس بپرسه یا شاید چیزی‌ ازم افتاده صدام کرده . 

جوابشو میدم میگم بفرمایید ؟

اونم فکر می‌کنه نخ دادم !

میفته دنبالم منم دِ برو که رفتی! 😂 فرار میکنم . 

امروز همین اتفاق پیش اومد ولی چون توی این شهر جدیدا ساکن شدم و آدماشو و خیابوناشو نمی‌شناسم خیلی بیشتر ترسیدم و تپش قلب گرفتم رفتم تو یه سوپری تا بره 

شما اینجور مواقع میترسید یا سر یارو داد و بیداد میکنید ؟

چرا باید بترسم از خلوت باشه شاید ولی تو شلوغی خشتکشو پرچم میکنم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بعد از اینکه میگد بفرما دیگه چیزی نمیگه می افته دنبالت 

بنظرم همون اول حتی اگر جواب دادید تند برخورد کنی دنبالت نمیاد

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
منم یبار ی پسره همش میومد دنبالم منم برگشتم رفتم تو بازار شلوغ اونجا دیگه گمم کرد

اتفاقا اینجا ها بدتره چون دست میزنن از پشت بعد نمیدونی کیه خودشو قایم میکنه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
والا چرا دروغ بگم دقیقا چند ساله که جوونا خیلی خوب شدن ،اکثرا همین سن‌بالاها یا معتاد ها اینجورن

دقیقا خدایی جوونا کاری ندارن پیرمردا،افغانیا،معتادا و ولگردا زیادن

بی خانوادن دیگه

خیلی تاپیک خوبی زدی ، منم پیش اومده یکی مزاحمم شده .دستو پامو گم میکنم ،قفل میکنم نمیدونم کار درست چیه ،فوش و داد و بیداد کنم یا بی محل ؟؟

مثلا حامله بودم رفتم نان بخرم ،پیر مرده کثافت شاید ۶۰ سالش بود هی یه چیزایی پشت سرم میگفت ،منم ترسیدم خودم زدم به اون راه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
یعنی بعد از اینکه میگد بفرما دیگه چیزی نمیگه می افته دنبالت بنظرم همون اول حتی اگر جواب دادید تند بر ...

شما تجربه داشتی

یعنی بعد از اینکه میگد بفرما دیگه چیزی نمیگه می افته دنبالت بنظرم همون اول حتی اگر جواب دادید تند بر ...

چرا ، جواب میدن اکثرا آروم حرف میزنن که کسی نشنوه 

مشکل اینه میترسم ، 

وگرنه آره اگه بتونم داد بزنم خوب میشه