2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بینی الی جان زیبا شده ولی به نظر من علتش اینه که واقعا بینی کم کاری هستش و به نظر من هر دکتری از پسش بر میاد من دو هفته پیش به طور اتفاقی برای پوست و مو پیش دکتر کمیلی رفتم که متوجه شدم با مطب دکتر کامروا در یک طبقه و دقیقا کنار هم هستند مطب خیلی خلوت بود دو نفر بینیشون چسب زده بود که فهمیدم یکی پیش کلانتر هرمزی عمل کرده بود و دومی جای دیگه و هردوشون برای پوست و مو اومده بودن نه برای دکتر کامروا پس دوستان به نظرم تا اسم یک دکتر مطرح میشه سریع قضاوت نکنید
سارا جان من اصلی ترین گزینم همین کامرواست و بعد یحیوی و در آخر غلامرضا احمدی..یزدانفرم خوشم اومده از بعضی نمونه هاش اما چون گرونه بیخیالش شدم..اینارم که گفتم گذاشتم تو لیست مطب گردیم و به ترتیب میرم میبینم اگه به دلم نشست همونجا عمل میکنم راستی یادم رفت بگم اما همونطور که مشخصه تو این عکسا هنوز الی بخیه داره
نه عزیزم دکتر تازه کاری نیست اتفاقا مطبشم شلوغ بهتره روزای سه شنبه برا دیدن نمونه برین مهتاب جان ماخیلی دیدیم که بینی کم کارو خیلی ازدکترا خراب کردن واصلا شلوغی وخلوتیه یه مطب دلیل بر بد بودن دکتر نیست
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
نه تازه کار نیست، من نمونه هشت ساله هم دیدم ازش، مهتاب جون راست میگن برای نمونه دیدن باید سه شنبه فقط رفت چون کار مطبش این شکلیه که دوشنبه فقط عمل، سه شنبه کشیدن بخیه کسایی که هفته پیشش عملیدن، چهارشنبه برداشتن تامپون، شنبه برداشتن گچ. کلا روز رفتن تو مطب کامروا مهمه هر روز نمونه نیست ونمونه ها 2 تا 3 ظهر میان و چهار به بعد مشاوره و ویزیت معمولی،
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
ما اگه اسم دکتری رو بردیم اینجا فقط جهت اطلاع بود که به جز این چهارتا دکتر که اینجا اسم برده میشه و به قول معروف مطبشون خیلی شلوغه دکترای دیگه ای هم هستن با کارای تمیزتروشیکترهیچکسم مجبور به عمل باهاش نمیکنیم هرکسی مختار دکترشو حودش انتخاب کنه همین حرفا باعث میشه کسی که بینیش خیلی هم خوب شده نباد بعکسه
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
خداروشکر شد :دی اره اولاش انقد ورم داشت همه میگفتن فقط رفتم اتاق عمل گچ بستم اومدم تا سه ماهگی خیلی ورم داشت از سه ماه یواش یواش ورمش رفت الانم هنوز پره های بینیم ورم داره
10 مرداد 92 با دکتر سجادیان عمل کردم ** عکس ص ١٢٨٤
2810