2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015475 بازدید | 66527 پست
مرسی رضی چون گوگولی ب نظر شمام سربالاس بینیاش؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درمورد مطب گردی ساجده باید بگم درست گفته. کارای دکتر اکثرا صاف و بدون قوسن (اگه قوس بده در حد یه میله). نوک بینی هام بین تیز و گرد. بنظر منم کاراش خیلی ترتمیز و شیکه. اما بچه ها بعد از عمل نوک بینی حدود نیم سانت پایین تر میاد. بخاطر همین اکثر دکترا از اول بینی رو سربالاتر میکنن. راستی بینی خوکی چه شکلیه؟ رزی جون با اینکه بینیم هنوز یه ماهشم نشده اما سعی میکنم هفته بعد بدون چسب از بینیم عکس بگیرم.
نیلوفر جون من سربالا هم تو مطبش دیدم ولی زیر 3/4 ماه بودن و خودشون راضی بودن شاید خودشون خواسته بودن. مثلا من به دکتر گفتم سوراخای بینیم از روبرو زیاد معلوم نباشه اونم قبول کرد. باید خودت بری از نزدیک نمونه ها رو ببینی عزیزم. عکس منو دیدی؟
ن گوگولی جون میشه عکستو بزاری رضی ن تهران نیستم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
راستی من دیروز مطب دکتر بودم. یادمه یه دختره رو خرداد دیده بودم که تازه یه هفته بود با دکتر عمل کرده بود و بینیش خیلی سربالا و بزرگ بود. یه ماه دیگه که دیدمش (آخه من از اردیبهشت مطب دکتر میرفتم) بینیش بهتر شده بود ولی قشنگ نبود. اما دیروز که دیدمش بینیش شاید یک دهم اولین باری شده بوذ که دیدمش خیلی کوچولو و خوشگل شده بود. شنیده بودم کارای احمدی هرچی بگذره قشنگتر میشه اما واقعا به چشم خودم دیدم. بینیش ضربه خورده بود اومده بود به دکتر نشون بده.
گوگولی جون بینیت خیلی خوب شده کاش عکس بدون چسبم داشتی؟ رضی من مطب محبی و نادریان و سجادیان رفتم
با احازه صاحب تاپیک خــتم 124000 هزار صلوات هدیه به امام رضا مراجعه کنید به این ادرس مایل بودید با تشکـــر http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=956491&postID=37428695
[smiley]s/sm_60.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley][smiley]s/sm_60.gif[/smiley]
2810