2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
ساجده نظرت راجع ب غلامرضا احمدی چیه؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمانه مامان آرتین من فقط انقدر میدونم که میگن دکتر خوبیه و کاراش قشنگن...دو تا از بچه های اینجام باش عمل کردن اما هنوز ورم دارن عکس نذاشتن...خودمم برم تهران حتما میرم مطبش برا دیدن نمونه کارهاش...الانم تا 20 شهریور نیستن
نیلوفر ایشون نیستن الان...من بجاشون زحمتشو میکشم با اجازه دوست خوبم ساجده جون... مطب گردی غلامرضا احمدی طبق گفته بچه ها منشی نداشت و یه برگه رو میز بود هرکی میومد اسمشو اضافه میکرد حدود سه ساعت نشستم تا نوبتم شد کلللللی کار از دکتر دیدم از سه سال عمل کرده بگیر تا شیش روز جو خیلی خوب بود کلا همه راضی بودن جز یه نفر که میگفت دوس داشتم بینیم ریزتر بشه سبک عملش واقعا تکراری بود یعنی اغلب بینیا رو یه فرم دراورده بود اصلا ایراد خاصی نداشت بینی ها ولی من دوس نداشتم خیلی اصلی ترین دلیل نارضایتیمم این بود که نوک بینی رو خیلی میبرد بالا ولی بهترین مزیتش این بود که اصلا بینی ها قوس نداشت و بینی صافه صاف بود ولی زاویه بینی با پشت لب خیلی بود واین بدیه کارش بود ولی هرکی اونجا بود راضی بود و اغلب هم چندنفر تو خونواده و فامیلشون پیشه همین دکتر عمل کرده بودن میگن این دکتر راه هوایی رو خیلی خوب درمیاره و بینیت از درون عاالیه نه موقع نفس کشیدن صدا میده نه بینی کیپ میشه خلاصه هیچ مشکل علمی پیش نمیاد ولی برای من که میخوام یکم بینی طبیغی باشه این دکتر زیاد خوب نبود و یکمی بینی به قول معروف خوکی بود حالا بعده سه ساعت رفتم تو و دکتر گفت بینیت خیلی برای عمل عالی هست و کاره خوبی میکنی عمل کنی.گفتم دکتر نوک بینی ها خیلی بالا بود من پایینتر دوس دارم و من زاویه نود میخوام گفت نه اولش بالا میدم که بعد بیاد پایین گفتم نه من از اول نود درجه میخوام گفت باشه ولی یکیو دیدم بعده سه سال هنوز نوکش بالا بود قیمتش هم بالای پنج بود من خودم قیمت نگرفتم چون این دکترو انتخاب نکردم واسه عمل حتی برای آشناهاش هم تخفیف نمیده گویا کلا اگه نوک بالا دوس دارین و عمل بسته دوس دارین این دکتر عالیه چون راه تنفسیتونم بیست درمیاره آهان نوک بینی ها عالی بود از نظر گردی و تیزی نه گرد بود نه تیز نوکش خیلی خوب بود نوبت عمل هم زود میداد با فاصله یه هفته یا کمتر رزی جون اغلب اونایی که امروز مطب احمدی بودن بینی قبلیشون گوشتی بوده استخونی کم بودن ولی بینیاشون خیلی ترو تمیز و شیک و اتو کشیده بود.
2810