2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزم. اینجا کسی رو ندیدم که ناراضی باشه اما بچه ها که رفته بودن مطبش میگفتن زیاد مدلاش جالب نبوده البته کار قشنگ هم ازش دیده بودنا. از بچه های تاپیک هم یادمه هانیل باهاش عمل کرده بود و خیلی خوب شده بود. درکل مثل اینکه دستش به قوس زیاد خیلی میره. بازم عزیزم همه ی این چیزا سلیقه ایه. شاید چیزیکه بنظر یکی خوب نیاد بنظر یکی دیگه عالی باشه. هر دکتری رو که انتخاب کردی چند بار برو مطبش که مطمئن شی.
ممنون ,من قصد عمل بینی دارم و اینکه همسرمم زیاد راضی نیست منم میخوام یه دکتر خوب پیدا کنم با خیال راحت کارمو انجام بدم و اگر شما کسیو میشناسی که کارش خوبه بگید تا منم خیالم راحتشه :)
رضی جان ممنون که جوابیدی واقعیتش من هفته ی پیش سه شنبه باهاش وقت ویزیت داشتم چون پدربزرگم فوت کرده بود نتونستم برم بعدشم که شنیدم دکتر نیست ازاونجایی که با الی جون تو وایبر درتماسم میخواست شنبه بره پیش دکتر لطف کردو منو به عنوان همراهش برد
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
دو سه تا مدل دیدم بعلاوه ی بینی خیلی قشنگه الی جون همشون قشنگ بودن دکتر مخالف عمل من بود چون گفت بینیت قشنگه خوبه من با این بینی چیکارکنمو...بااصرار من معاینم کرد و گفت بخاطر انحرافی که داری عمل میکنم
حسنا جان یه مقدار دودلم نه بخاطر کارشون چون اولین دکتر بود که ویزیت شدم البته شمال دکتر رفته بودم ولی تهران اولی بود میگن چند تا دکتر دیگه برم
2810