2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
من پیش دکتر فروهنده تو کرج عمل کردم و واقعا از بینی ام نا راضی ام.میتونم بگم قبل عمل بینی ام بیشتر به صورتم می اومد.اگه نوک بینی تون گوشتیه به هیچ عنوان پیش فروهنده عمل نکنین.بینی من الان استخون بالاش باریکه و قسمت پایینش بزرگه.تنها کاری که کرده نوکشه داده بالا.فقط عمل بینی استخونی پیش فروهنده جواب میده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار جان چقدر چسب زدی ؟ دکترت گفته دیگه چسب نزن؟ منم یکی از همکارام 2 مرداد عمل کرده با نادریان و گفته بود بهش فقط یه ماه چسب بزن. امروز بدون چسبشو دیدم بد نبود و یکم نوک بینیش بالا بود ولی سوراخای بینیش متقارن بود ، البته به پره هاش دست نزده بود و قور بینیشو برداشته بود و نوکشو فرم داده ولی تورمش زیاد بود (بیشتر از مال من) . چسب که تورمو کم میکنه ، چرا بعضی از دکترا میگن یه هفته یا یه ماه بعد بعضی ها هم میگن سه ماه ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مژگان نمیدونم حدود 12روز چسب زدم فقط بهم گفت نوع جراحی ات طوری بوده اگه بزنی فرمش بد میشه ولی واقعا راضی ام من فقط گفتم عیبش برطرف شه اصلا نگفتم طبیعی یا فانتزی
سلام بچه ها من دیروز رفتم پیش یحیوی متاسفانه نمونه ندیدم بد شانسیم دکتر زود اومده بود همه رفته بودن بینی من گوشتیه دکتر خیلی به به کردو گفت تضمین میکنم خوب میشه بینیت و گفت من کسی که فکر کنم خوب نمیشه عمل نمیکنم وای شما خوب میشه ولی ٧٥٠٠ قیمت داد تازه بینی من اصلا انحراف نداره
Cupid giving flowers
سلام مامان طناز من از عمل با یحیوی راضیم خداوکیلی بچه ها هم دیدن خیلی تغییر مثبت داشته، ولی کل" موقع مشاوره به قول شوهرم مثل بازاریابا حرف میزنه و خیلی حرفه ای از خودش تعریف میکنه و حالا شایدم من فقط پیش این دکتر رفتم خیلی با دیالوگ دکترا آشنایی ندارم ولی حتما" نمونه زیاد ازش ببین نه این هر دکتری که خواستی ، البته من خودم اصلا" نمونه ازش ندیدم . من کلا" همه چیزو راحت میگیرم و خوب پیش میره
سلام اقای قلندر تو مطب مفرد یه اقا بود که واقعا بینیش خوب و خشگل شده بود خیلی زیبا و طبیعی ولی تو مطب حسینی اقدام مرد ندیدم چشم مطب دکتر سجادبان هم دقت میکنم به آقایون میام براتون میگم در مورد حسینی اقدام کارهاشو دوست داشتم همه سبک کاراش یه مدل بود بعضیها کمی فانتزی بعضیها طبیعی تر از پرها خوب جمع کرده بود نک بینی عالی بود فقط بین سوراخهای بینی اون پره بین سوراخهای بینی یه کم پایین بود برای اکثرا اینجوری بود نمیدونم ادم بخواد اونو ببالاتر میبره یا.... امیدوارم منظورمو رسونده باشم رضی جان
2810