2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015449 بازدید | 66527 پست
خواهشا یکی بمن راهنمایی بده خییل عجلخ دارم...دکتر مفرد و سلطانیان ...دکتر اکرمی که هر 3تاشون کرج هستن کدوم کارش تمیز بتره...همچیننی دکتر پوریا افلاکی بنطرتون رو کدوم بیبشتر تمرکز کنم .....بچه ها ایشالا فردا میرم گشتن دیگه لحظه اخره لطفا منو راهنمایی کنین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Henmaجان: پوریا افلاکى تا جاییکه یادمه پروتز مى ذاره. (غضروف مصنوعى). سلطانیان رو مینا روش فوکوس کرده باید خوب باشه. من اطلاعى ندارم. مفرد نمى شناسم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام من امروز رفتم مطب حسینی اقدم از کارهاش خوشن اومد الان بین دکتر ها که رفتم فعلا مفرد و حسینی اقدم رو پسندیدم سه شنبه هم میرم کارهای سجادیان رو ببینم وای راستی امروز یه خانومه اومده بود مطب حسبنی اقدم که میگفت من دوبار با یجادیان عمل کردم بینیش داغون بود برای بار سوم اومده بود پیش حسینی اقدم درستش کنه
سلام آلما خانم در مطب گردی دکتر مفرد و حسینی اقدم نمونه کار مرد دیدید؟چطور بودند؟میتونم خواهش کنم در رفتنتون به مطب دکتر سجادیان،توجهی هم به نمونه کارهای مرد داشته باشید...سپاسگزارم
سلام آقای قلندر.من تو مطب یحیوی نمونه آقا دیدم ولی با چسب بودن.بهتره که عکسای سایتشونو نگاه کنید.بنظر من دکتر خوبیه.اتفاقا هفته پیش ک مطب یحیوی بودم ی آقای تقریبا 45 ساله اومد ازش وقت عمل گرفت.ولی بنظرم کارای برزنجی و سجادیان چه برای آقایون و چه برای خانوما طبیعی تر از یحیویه.من دکتر زیاد میشناسم ولی بنظرم همینایی که شما انتخاب کردید از بقیه بهترن.ولی اگه خییییلی طبیعی میخواید از بین سجادیان و برزنجی یکی رو انتخاب کنید.اگه بینیتون استخونیه فرهنگ هم میتونه گزینه خوبی باشه.
paniza_star ممنون که جواب دادید...بینی من از نیمه پایین کمی گوشتیه یعنی همون نوکش و مشکل خاص دیگه ای نداره.با طبیعی بودن عمل برای آقایون موافقم اما نه در اون حد که تغییر خاصی نکنه! عکس های سایت دکتر یحیوی رو دیدم بنظرم نوک بینی رو خوب جمع می کنن...متاسفانه بدلیل مشغله کاری و عدم سکونت در تهران امکان مطب گردی رو ندارم...خیلی لطف می کنید هر اطلاعاتی شما یا دوستان دارند در اختیار من قرار بدن
خواهش میکنم آقای قلندر.ولی بنظرم بازم بهتره ی روز وقت بزاریدو بیاید تهران و مطب چندتا دکتر برید.چون عمل بینی سلیقه ایه و یک عمر قراره با این بینی زندگی کنید.پس ارزش وقت گذاشتن رو داره
2810