2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست
مرسی آقای unkhown امیدوارم بینیه شما هم عالی شده باشه. S_1996 : بنظرم بستگی به تیم بیهوشی داره که دکترت باهاشون کار میکنه. مثلا من خودم خدا رو شکر خیلی راحت به هوش اومدم، درد و تهوع و سرگیجه نداشتم 2 ساعتم عملم طول کشید. قبلشم که با دکترم در این مورد حرف زدم گفت تیم بیهوشی که من باهاشون کار میکنم از داروهای بیهوشی آمریکایی استفاده میکنن. من مامان بابام خیلی رو عمل کردن من حساس بودن بخاطر همین عوارض داروهای بیهوشی اما اونا هم خیلی راضی بودن و میگفتن خیلی راحت به هوش اومدی و اصلا آه و ناله نمیکردی.
S_1996منم خیلی میترسیدم با یه دکتر قابل اطمینان عمل کن و ازش اطمینان بگیر در مورد دارو بیهوشیش.من خودم خیلی راحت بهوش اومدم واقعا ترسم بیجا بود واقعا معلوم بود اینا از داروی خوبی استفاده کردن.
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من بینیم مشکل خاصی نداره فقط خودم با گردیه سرش مشکل دارم میخوام یه کمم هم نیمه فانتزی بشه به نظرتون dr یحیوی واسه من مناسبه؟ کدوم دکتری رو میشناسین که به درده من بخوره؟
mohi جان قبلا بچه ها خیلی از فتح سامی تعریف میکردن.ولی چند نفر چند ماه پیش رفته بودن مطبشو میگفتن نمونه خراب و مشکل تنفسی دار هم ازش دیدن.بنظر من بعضی وقتا بینی رو خیلی کوتاه میکنه و قوس های زیادی میده.ولی نمونه قشنگ هم ازش دیدم مثل jojo
2810