2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هولم کارت شناسایی نبردم تا گواهینامه رو از گوشه ماشین پیدا کردم لباسامو دادن عوض کردم همه پرستارا مهربون. دکتر بیهوشی اومدتو اتاقم باهم حرف زد معاینه ام کرد بعد بردنم تو اتاق عمل گفتم نمیذارم سرم بزنید تا قبلش دکتر و نبینم دکتر اومد حرف زدم دکتره هم زد زیر آواز تا من دیگه چیزی نفهمیدم خیلی عالی بهوش اومدم بدون درد و حالت تهوع آنقدر خوب بودم دوساعت بعد گفتن برو خیلی خیلی مهربون بودن همشون
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
سلام سلااام ... یه هفتدهشت ماهی میشه که نیومدم اینجا کاربرا همه جدیدن . همچنان ترس از عمل بینی .. خدمت همه ی کاربران گرامی که ترسو تر از خودم ندیدم هنوز من 18 ابان 92 دماخمو عملیدم بینیمم گوشتی تقریبا بزرگ بود ترس از بیهوشی و عملم کااااملا بیخوده اصصصصلا ترس نداره خیلیم خوبه اتفاقا ذوق اینکه دماخت قشنگ میشه ..من خیییییییلی از بینیم راضیم هم ظاهری هم تنفس با اینکه قبل عمل انحراف شدید داخلی و کمی ظاهری داشتم الان بینیم کاملا صاف با یه قوس ملایم سربالایی ملایمه طبق درخواست خودم
خعععععلی بینیم خوجکل شده همه ی اطرافیانمم میگن همه ام ازم میپرسن چند نفرم رفتن پیشه دکترم عملیدن و راضین . الانم از هیچ نظری ایرادی ندارم و چهرمم خیلی بیشتر دوست دارم و اگه بازم برمیگشتم به قبل با همین دکتر میعملیدم ... ضمنا قبل عمل یه عکس ملینا تهرانی رو نشون دکتر دادنم و ایشونم تا جایی که به صورته خودم یومد سعیشونو کردنو به همه ی خواسته هام توجه کردن
2810