2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان من یک کوچولو دارم که هنوز شیر میخوره از طرفی هم میخوام بینی مو عمل کنم تا چند روز نمیتونم به بچه شیر بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باران جان بهتره با پزشک مشورت کنی بالاخره دارو بیهوشی تو بدنته بده میتونی تو وبسایت یکی از دکترا بری و اینو ازش بپرسی یا تو نت سرچ کنی
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
مینا جان شما قسمت امضاء تو مطب گردیات اسم قیصری هم نوشتی ، میشه در موردشون توضیح بدی . من از تاپیک ترمیم ها هستم و یکی از دکترای مورد نظرم قیصری هست اگه تو مطبش ترمیمی دیدی بگی ممنون میشم ازت
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دوستان کسی هست که تجربه عمل با سجادیان رو داشته باشید؟ برای عمل طبیعی بنظرتون خوبه؟
این سایت برام مفید بود زندگیم رو شادتر کرد, امیدوارم برای شما هم مفید باشه قانون جذب http://ghanunejazb.ir
درود بر همه banafshe: نگران نباش اکی میشه اندکی صبر کاهش ورم نزدیک است baran: به دلیل استفاده از داروی بیهوشی و داروهای دیگه حین عمل توصیه میشه تا وقتی کودک شیرخوار دارید عمل نکنید simin: من فقط ساریخانی رو میشناسم دوستان دیگرم که جواب نمیدن لابد اطلاعی ندارن :) siminradin: ایشون سبکشون فانتزیه و بینی که ازش دیدم قوس زیاد داشته کلا دستش به طبیعی نمیره در مورد اخلاقشون شنیدم آدم خوش رفتاری هستش کاراش برای کسی که فانتزی پسنده خوبه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810