2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سورپریییییییییییییییییییییییییییز عمل کردم اول از همه می خوام از همه ی اوناییکه تو این مدت بهم کمک کردن تشکر کنم اسم نمیبرم چون خیلیا بودن مرسی از همگی حالا بریم روز عمل: یکشنبه ساعت 9:30 رفتم تو اتاق عمل (یه چند دقیقه قبلش یه قرص بهم دادن گفتم دراز بکش) و ساعت 12 تو بخش بودم. بیهوشی خیلی راحت بود و خداروشکر راحت به هوش اومدم. قبل از اینکه بیهوش شم دکترمو دیدم یه بار دیگه چیزاییکه برام مهم بود رو گفتم. بعدازظهر هم ساعت 6 خونه بودم. تنها مشکلم این بود که چشمام می سوخت و درد داشت. پرستار میگفت بخاطر پمادیه که باهاش صورتتو تمیز کردن احتمالا رفته تو چشمت. خلاصه تو خونه یخ رو که گذاشتم بدتر شدم. زنگ زدم به دکتر که گفت یخ نذار چشماتم باز نکن تا فردا خوب میشی که خداروشکر فرداش خوب شده بودم. الان یکم کبودی دارم و یکمی هم صورتم باد کرده. فردا باید برم تامپونامو بکشن. دارو هم برام نوشته دکتر که دوتاش آمپول دگزاست و بقیه هم قرص و کپسول و سرم شستشو. الان هیچی معلوم نیست اما فکر کنم ارتفاع بینیم کم شده. دعا کنید بینیم خوب شده باشه دوستای عزیزم .
به به چه هفته ی پرباری بود این همه خیلی از بچه ها عمل کردن بلخرههههه.... گوگولی جونم مبارکت باشه ایشالا عالی عالی میشه الی جون چرا حالت بده عاخه دکتر کامروا که خیلی خوبه شرایطشم عالیه دیگه تردید نداره که
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
Googooli مبارکت باشه عزیزم. خوشگل بودی خوشگلتر بشی. من یک هفته نیستم از فردا شمالم. سوال داری تو پیام خصوصی امشب بپرس.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
googooli مبارکه مبارکه مبارکه. به سلامتی. انشالله همون بینی که میخوای میشه. حتما رعایت کن. تا نتیجه دلخواه بگیری عزیزم
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
2810