2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
googooli مبارکههههههههه واقعا سورپرایز بود! امیدوارم یه بینی خوشگل و تمیز تحویل گرفته باشی دکترت سجادیان بود؟ الی جان به این چیزا دیگه فکر نکن الان..دکترت که دکتر خوبیه خودتم با دید مثبت و روحیه خوب بری توکل بر خدا عمل خوبی خواهی داشت عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطیما اتفاقاً بهتره چون تامپونا راحت تر در میاد من خودم سرماخوردگیمو تا روز دراوردن تامپون حفظ کردم خوشال باش
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
درود بر همه مریم گلی بانو: ببین من فقط ازش یه نمونه کار دیدم متاسفانه اونم در حد چند ثانیه :) کار به بررسی و نگاه دقیق نرسید یه نفرو نشون دادن گفتن این کار اسماعیلیه تا اومدم نگاش کنم خداحافظی کرد و از مجلس رفت :) ولی در حد همون چند ثانیه که حلال بود به نظرم اومد بینیش شیک و تمیزه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آقای مانی, یه سوال درمورد نوع بینی داشتم. فکر می کنم بینی من غضروفی باشه, این یعنی خوب یا بد؟ برای جراحی به مشکل نمی خورم؟
این سایت برام مفید بود زندگیم رو شادتر کرد, امیدوارم برای شما هم مفید باشه قانون جذب http://ghanunejazb.ir
درود خانوم heaven عمل بینی یک عمل ریسک پذیر هستش و در واقع کسی که راضی میشه عمل بینی رو انجام بده این ریسکو می پذیره بین انواع بینی ها، بینی استخوانی از همه بینی ها راحتر و ریسک کمتری داره و بعد غضروفی و در نهایت گوشتی هستش متاسفانه یه اشتباه رایج که بین خیلی از پزشک های ما وجود داره (و فقط کافیه یه سرچ بزنن توی اینترنت تا با مقاله های معتبر در این زمینه مواجه شن) اینه که بینی غضروفی رو با گوشتی یکی میدونن و میگن فرقی نداره در صورتی که تفاوت دارن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آقا مانی حالا که هستین میشه درباره روش مقابله با این بخیه های بیرونی یکم توضیح بدین؟ اصن از کجا بفهمیم جذبیه یا کشیدنی؟ و اینکه چیکار کنیم جاش نمونه؟ دستتون درد نکنه
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
خیلی ممنون آقای مانی. تا چندماه پیش فکر می کردم بینیم استخونیه اما مدتیه پی بردم غضروفیه گفتم یه تحقیق کنم ببینم چند درصد احتمال داره خوب از آب دربیاد.
این سایت برام مفید بود زندگیم رو شادتر کرد, امیدوارم برای شما هم مفید باشه قانون جذب http://ghanunejazb.ir
پروتز بهتر است یا استخوان مسئله این است؟ نظر شخصی من اینه که پروتز برای نوک بینی بهتره اما یه سری ایراد داره 1. نوک بینیتون احساس لمسی و بی حسی داره :) میدونید هست ولی اینگار نیست 2. گرد بودن و تراش دقیق پروتز مانع از طبیعی جلوه کردن نوک بینی میشه و به خاطر همینم عست خیلی وقتا شما کارای دکترها رو وقتی از تمام رخ می بینید به نظرتون شبیه میاد 3. من خودم تا حالا این مورد رو نشنیدم و ندیدم اما یکی از بچه های اینجا عنوان می کرد مورد داشتیم به پروتز حساسیت داشته هر چند تا اونجا که من میدونم سعی بر اینه که از پروتز از پلیمری تهیه بشه که با اجزای بدن تداخلی نداشته باشه حالا مزایا: 1. اگر پایه گذاری درستی انجام بشه نسبت به استخوان افت دیرتری نشون میده 2. خوش تراش بودن پروتز باعث جلوه و زیبایی در بینی های فانتزی میشه 3. سال های اولیه ای که عمل بینی توی ایران راه افتاد یکی از بزرگترین مشکلات بد فرم شدن نوک بینی مدتی پس از عمل بود. به خاطر همین وقتی عمل می کردید یه ظرف بهتون میدادن که توش استخوان و یا غضروف تراشیده شوده بینیتون بود و میگفتن اینو توی یخچال نگه دارید که اگر ترمیم خواستید استفاده کنیم ( هر چند مورد داشتیم باهاش آبگوشت بار گذاشته :) ) ولی خب از وقتی که پروتز اومد دیگه کمتر دکتری هست که بهت غضروف پس میده دوستان این مطلب که من نوشتم تجربیه و نظر شخصی منه اگر کسی مغایرتی با مطالب علمی معتبر می بینه منم در جریان بزاره با تشکر
سارینا: مقابله نداره با هم دوست باشید :) ببین من نمیدونم چه جوریه اما انگار ساختار پوست افراد به کرم های مختلف جواب مختلف میده مثلا واسه یکی رژودرم خوبه واسه یکی دیگه سیکلافیسینه ( یه همچین چیزاییه حالا اگه اشتباهه به روم نیارید) خلاصه که رو پوست هر کی یه چیزی جواب میده اما رژودرم به نسبت ایرانی بودنش و ارزون بودنش کرم خوبیه سارینا اصلا نیازی نیست شما بفهمی جذبیه یا کشیدنی نکته ای که شما باید متوجهش باشی اینه که اصلا نباید با نخ بخیه ور بری و یا دست بزنی بزار تو حال خودش باشه :) جذبی باشه باش شستشو میفته به مرور زمان کشیدنی باشه دکتر تاریخ میده میگه بیا بکشم ولی حالا بخوای کلی بدونی جذبی معمولا سبز رنگه نخش و کشیدنی آبی رنگه و یا سیاه
بچه ها بهترین زمان برای برداشتن اسپیلینت کیه؟ من یکشنبه عمل کردم امروز تامپونامو کشیدم زنگ زدم به دکترم گفت شنبه بیا واسه درآوردن اسپیلینت، بنظرتون زود نیست؟ بزارم دوشنبه برم؟
googooli: بین 5 تا 10 روز
2810