2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست
درود بر همه apple: ابیانه: ازش 2 تا کار دیدم چنگی به دل نمیزد یکیشون اما اون یکی خوب بود اما عالی نبود حسنانی: از بچه ها شنیدم که میگفتن خوبه من ازش هیچ کاری یادم نمیاد دیده باشم حجت: یکی از بچه های همین تاپیک تاپیک عمل کرد به نظرم عالی بود سوده: استخونم میتونه باشه و میتونه ورمم باشه اگر استخون باشه که با یه روتوش درست میشه اگر ورم باشه که ورمه دیگه ( البته یادتون باشه سمتی که بیشتر تراش میخوره ورمش بیشتره)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی شامانا جان راستی نگفتی هزینه زیباییش چقدره؟
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی
مینا من که بهت گفتم یکی از دوستام باهاش عمل کرده الی: تو الان داری بدترین کارو میکنی اگر با کامروا اکی کردی الکی خودتو 2 به شک نکن عمل کن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مطب گردی دکتر سجایان ساعت 5 .5.30 رسیدم مطب.شلووووووووووووووووووووغ مریض از درو دیوار میومد. خلاصه من نشستم کنار 2 تا خانوم و اقایی ک چسب رو بینیشون بود والا از رو چسب خوب بود ولی اونیکی ک چسبشو باز کرد نوک بینیش یکم پایین بود ولی خودش گفته بود خیلی طبیعی ک دکتر خوب دراورده بود نسبتا اکثر بینیا با چسب بود فقط دوتا نمونه بدون چسب دیدم که یکیشون از رشت اومده بود یک هفته بود عمل کرده بود خیلی وم داشت بخیه ها هم هنوز رو بینیش بود ولی چسب نداشت اونم گوشتی بود قبلش الانش طبیعی بود با قوس ملایم بهش میومد ولی عالی نبود حالا این وسط هرکی منو میدید میگفت اینجا عمل کردی -_- بعد نیمرخ میشدم میگفتم تازه اومدم عمل کنم همه تعجب میکردن میگفتن جای تو بودیم هیچوقت عمل نمیکردیم ک الان من دودل شدم:((((((( یه خانوم دیگه اومد ک 1ساله پیش عمل کرده بود طبیعی بودو باریک قوس هم نداشت اومده بود واسه ترمیم بینیش بد نبود خودش میگفت برام پروتز گذاشته پروتز یک طرفو کمتر گذاشته والا ما ک چیزی ندیدیم 3.4 نفر هم اومدن که کچ رو بینیاشون بود به شدت متورم بودن با کبودی کم واسه تامپون اومده بودن درکل بینیای چسبیش خوب بود اون دوتا نمونه هم بد نبود خرابکاری نکرده بود معمولی بود یه نمونه دیدم اومده بود برای ترمیم از اقای شیروانی میگفت بینیم کجه یکم ناقرینه هم بود بینیش نیمه فانتزی رو به فانتزی بود حالا ساعت 9.5 وقت من شد رفتم داخل دکتر خستهههههه چشا قرمز رسما از سرش باز کرد منو ولی گفتم طبیعی میخوام گفت خوب طبیعیه دیگه :| گفتم نه قوزش بره قوس ندین.گفت اتفاقا میخوام تورو قوس بدمم ن همینجوری هنگ نگاش کردم گفتم دکتر اخه دوست ندارم طبیعی میخوام گفت طبیعی خوب نمیشی کسایی میگن طبیعی میخوام ک یه دماغ گوشتی داغون ضاغارت داشته باشن :| به من چه دکتر گفت :(((((( گفتم نمیخوام دماغم کلیپسی بشه گفت کلیپسی هست دیگه :||||||||||| یعنی میخواستم بکشمش کجای دماغ من کلیپسیههههه والا گفت دماغت خیلی خیلی خوب میشه دماغتو نیمه فانتزی عمل میکنم من میدونم چی بهت میاد خلاصه که از من اصرار ک طبیعی از دکتر انکار که دماغت باید قرتی بشه :)))))) یه همچین مریضیم من دیگه همین دیگههههههههههههههههه ^_^
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
2810