2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
یه نکته تو خیلی از سایت ها عکس این خانوم هستش و متاسفانه به اسم دکترای دیگه تمومش میکنن neli درست میگه اسم آیدیش جوجو بود با سامی عمل کرد
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاراش: 55 فانتزی - 45 طبیعی اخلاقش: اطلاعی ندارم تمیزی کاراش ( از 20) : 17 زیبایی شناسی از 20: 17 تو رنج قیمتی خودش اگر با سلیقتون جوره دکتر خوبی میتونه باشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
یه نکته ی دیگه برای بار چندم: این عکسایی که شما میبینید باور کنید اگر بدون آرایش ببینید بینیشون به این قشنگی نیست حالا نه اینکه همشون بینی هاشون بد باشه اما اینو میگم که حواستون جمع باشه من دیدم که میگم :) واقعا آرایش کردن و رفع ایرادهای بینی با آرایش یه مهارت هستش که همه ندارن اینم در نظر بگیرید که لزوما این بیینی باریک و قلمی شاید اگر روی صورت شما ایجاد بشه یه جزء جدا از صورت و بی ربط به نظر بیاد و هیچ تناسبی نداشته باشه
همین دوتایی که گفتی رو برو حالا تا بقیشون :) من واقعا الان شخصی خاصی تو دهنم نیست آخه نه میدونم بینیت چه شکلیه؟! چقدر میخوای هزینه کنی؟ بینی چه شکلی میخوای؟!!! اینا همش تاثیر گذاره دیگه
بینی من بالاش قوز داره و استخون پهنی داره که باید باریک شه سرشم غضروفیه و نیاز به جمع شدن داره یه انحراف جزیی ام داره طبیعی میخوام . تمیز باشه و شیک ! و میخوام ارتفاع بینیم کم شه ! مهم تر از همه قوس نداشته باشه !
همینایی که داری میری خوبن توی مطباشون با بقیه هم مشورت کن شاید دکتر بهت معرفی کنن ;) موفق باشید
سلام دوستان من یه مدت زیاد تو تاپیکتون بودم اما بنا به دلایلى هنوز نتونستم عمل کنم,الان دوباره تصمیم گرفتم عمل کنم اما اینبار عجله دارم و میخوامتا اخر مرداد عمل کنم ,ممنون میشم اگه دکتر خوب و کار بلد تو تبریز میشناسید بهم معرف ى کنید براى مشاوره برم پیششون
nini, تو کاربراى اینجا یه خانومى بود به اسم تینا( اکه اشتباه نکنم),عکس کاربریش یه بجه توبول بود, که با دکتر حامد عباسی ترمیم بینی انجام داده بود, ایشون اطلاعات خوبی در زمینه بروتز سینه داره. من کار بروتز سینه از دکتر کمال کوجک زاده دیدم, خیلی خوکشل و تر و تمیز بود.
2810