2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015475 بازدید | 66527 پست
خانم مهسا نمیدونم که اسپم منو پاک کرده بازم میگم سجادیان بینظیره کاراش تمیزه جای بخیه نمیمونه طبیعی و نیمه فانتزی عمل میکنه اگرم اونایی که میگن نه نه سجادیان نه،،،،از رو عکس قضاوت نمیشه کرد ما که نمیدونیم هر شخصی چه مدلی از دکترش انتظار داره من خودم با یکی تو مطب سجادیان صحبت کردم گفت فقط خواستم قوزشو برداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم با سجادیان برای مهذ عمل ترمیم دارم یکی از دوستامم بعد پنج سال مطب گردی با سجادیان ترمیم کرده تازه عمل کرده و قبل عمل گفت هیچ دکتری بهتر از سجادیان ندیده خیلیم سختگیر بوده و حتما در اولین فرصت عکس قبل و بعدشو میزارم تا خیلیا دهنشونو ببندن و اینقد این دکتروبده نکنن نمیدونم چرا اینکارو میکنن ولی خدا ازشون نمیگذره
سارای تنها جان ،دکتر پیوند غضروفم انجام میده؟؟ شما مشکل بینیت چیه؟
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
اگه میشه حتما زحمتشو بکش عکس دوستتو بذار منم دنبال دکترم بشدت
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
حسنا: حالا چرا اینقدر عصبانی؟ :) ببخشید یا ندیدم یا اگرم دیدم حتما اطلاعی در اون زمینه نداشتم که جواب ندادم از قیصری بهتر میتونه هر دکتری باشه با توجه به سلیقه و بودجتون ولی این حرف من به این معنی نیست که قیصری کارش بده این یادتون باشه در مورد شیروانی برای همه دوستان: شیروانی میشه گفت بعد از یه سری از دکترها یکی از پیش کسوت ها و سابقه دارهای این کار هستش اما با گذشت زمان و کهولت سن به نظرم حس زیبایی شناسی سابقش رو نداره من ازش کار 10 12 سال پیشم دیدم کار امروزشم دیدم حالا یا میشه گفت شیروانی خودشو بروز کرده و یا میشه گفت کم حوصله شده چون اکثر مدلهای عملش به یه شکل هستن با تفاوت جزئی خاص که اونم به بیس بینی اولیه برمیگرده البته بینی هاش امروزی هستش یعنی همین مدل های فانتزی که اکثرا دوستان عکساشونو میزارن ولی کارای قدیمیش خیلی متناسب با صورت هر فرد بود الان حالت دستگاه کپی شده ( هر چند که خیلی از دکترامون حتی مهارت این کارم ندارن) بخیه هاش مثل شاگردش خاتمی یه ذره جاش بد میمونه ولی با لیزر قابل حله و ممکنه برای هر کسی با توجه به فیزیک بدنیش پیش بیاد اون دوستم راضیه ولی به نظر من بینیش به تنهایی میتونه از 100، 80 بگیره ولی وقتی میاد رو صورت اون آدم نمرش 50 میشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
من به نظرم دکتر عباسی یا عباس زادس الان دقیق فامیلیش یادم نیست سمت بهشتی مطب داره ایشون هم به نظرم در کنار دکترهای خوبمون ، دکتر با اخلاق و کار درستی هستش ( سن و سال داره)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810