2777
2789
عنوان

خواستگار و بحث مهریه با اسکرین

186 بازدید | 29 پست

بیاین لطفا گفت مادرم گفته مهریه ۱۴ تا سکه بشه

پنجشنبه قراره بیان احتمالا 

فردا قراره بزنگیم که پنجشنبه بیان

و من با این آقا صحبت می‌کنم

بیاین بگید چی بگم در جواب اعصابم خرد شد

مادرم بهم گفت ۲۰۰ تا خیلی بیام پایین ۱۱۴ تا

شات میزارم بیاین لطفا

در صورتی ک گفته ب مادرم حق دخالت نمیدم نمیزارم کسب تو زندگیم دخالت کنه الان اینحوری میگه

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نامزد منم گفته بود ب خانوادم بدهیچ وجه اجازه دخالت نمیدم و اول و اخر زندگی من تویی و با کلی قسم که تااخرش هستو فلان اخرش هم خانوادش نذاشتن ازدواج کنیم بعد مراسمات خواستگاری گند زدن توش 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
صد تا سکه خوبه به نظرم

شات بخون

گفت درست می‌کنیم مادرم بفهمه ۱۴ تا گفته اصلا زنگ نمیزنه ک بیان

مامانم گفت پایین تر از ۱۱۴ تا نمیام اصلا 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

منم خوشم نمیاد از اینایی که کم مهر میکنن. بعضی مردا از دینداری فقط ۱۴ تا سکه رو یاد گرفتن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
نامزد منم گفته بود ب خانوادم بدهیچ وجه اجازه دخالت نمیدم و اول و اخر زندگی من تویی و با کلی قسم که ت ...

هوم 

شرایط ضمن عقد رو داری یانه؟ اگه نداری ۱۴تا خیییلی کمه.

حق تحصیل دارم فقط  همین 

منم خوشم نمیاد از اینایی که کم مهر میکنن. بعضی مردا از دینداری فقط ۱۴ تا سکه رو یاد گرفتن

چیکار کنم 

جدیدا اطرافیان من که ازدواج کردن همه سال تولدشون رو مهریه کردن مثلا دختر خانم متولد 80بوده پس 80 تا ...

قبول نمیکنن عزیزم مادرش گفته ۱۴ تا 

2810