2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

manip30 عزیز یه سوال دارم لطفا اومدی ج بده تجربت بیشتره.کسایی که حساسیت و گرفتگی بینی و تنگی نفس دارن نمیتونن عمل کنن؟میگن بدتر میشن با عمل و تشدید میشه علائمشون.پس ینی من نمیتونم مماخمو خوشگل کنم؟هیچ راهی نیست؟ راستی آبریزش بینی دخترخالم که قبلا گفتم بعدعمل شده هم علتش آلرژی بود پرسید از دکترش.بچه ها اگه کس دیکه هم جواب سوالمو میدونه بگه لطفا خواهش
مهسا: اطلاعی در این زمینه ندارم متاسفانه و تا حالا بهش بر نخوردم ایشالا که هر چی صلاح همون باشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
نیوشا: کارای سامی و شیروانی این شکلیه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
چند صفحه قبل گفتین کسی رو میشناسین که کارش از قیصری بهتره و ارزونتره پرسیدنم لطفا بگین کدوم دکتره؟؟؟ ازتون خواستم چند تا دکتر برای بینی پر کار بهم معرفی کنید؟ چنذد ماه قبل قرار بود از یکی از دوستاتون که با شیروانی عمل کرده بود اطلاعات برام بگیرن و بپرسین که راضیه یا نه اما خبر ندادین؟ لطفا جواب منم بدین
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
2810