2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیتون جان چرا دور یزدانفرو خط بکشم؟این عکسو من گذاشتم زیتون هیچکس کارش این تیپی نیست چی دیدی از یزدانفر مریم جونم نگران نباش درست میشه.شما دوستاتون راضین خوشگل هم شده بینیاشون؟تیپشو توضیح میدی
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
اخه این صحبتی که میکنی منطقی نیست..مگه میشه هر بینیو هر جور در اورد. والله اگه اینقدر تابلو میخای محبوبی راد دیدم.به شرطی که شانس هم بیاری
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
نلی جان اون چیزی که من از یزدانفر دیدم اینه که همون سبکه معلولی و قدیمی عمل میکنه ومثل این بینی مدل دار وشیک نیست البته خودت میدونی این دیدگاه و نظر منه راستی تو صاحب این عکس را نمیشناسی؟
قدیمی یعنی چی؟ اره خوب طبیعی عمل میکنن ایشون نه من نمیشناسمشون.ولی خوب هر بینی این تیپی درنمیاد شما هم یه بار عمل کردی خیلی ریسکش بالاس چرا دوباره میخوای عمل کنی
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
اای وای چرا؟ حالا اینکه کسی نفهمیده بد نیست ک عزیزم. ولی اینکه میگی قوز دار شده خوب واقعا حق داری عکس داری ببینم؟
زیتون ،فک کنم این همون مه لقا باشه از این دافای فیس بوک خیلی شبیه اونه یه دوره تو تاپیک ترمیمیا خیلی نقد میشد بینیش و دقیقا هر بینی این نمیشه دوستم دقیقا درست میگه زیتون،نلی دکتر سبکش طبیعیه که خوبیش اینه وقتی از در یه جا وارد میشی اول دماغتو نمیبیینن بعد خودتو
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
نلی جان مواردی که من دیدم بینی بی ایراد بود و طبیعی البته عمل بینی سلیقه ایه،مرسی نلی جونم شما میدونی اینجا کیا ناراضی بودن؟من باید حسابی تحقیق کنم که اگه خدا بخواد تا ماه دیگه برم ترمیم
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
2810