2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
نیلی جان من تو اشناها عمل اولی زیاد دیدم که خوب بودن و بی ایراد نادایا جان من دیده هامو گفتم سوتعبیر نشه
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
ولی مشکلم ترمیم که دارم تحقیق میکنم اما میدونم کلا ریسکی نیست و خیلی محتاطه
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریم جون چرا ناراضی هستی؟منم همکار مامانم با چایچیان عمل کرده راضی نیست مشکل هم داره تو زمستونا . ولی یه دکتر دیگه هم بچه های ترمیمی میگفتن که خیلی طبیعی بود دکتر منافی بود فکر کنم پیش ایشون رفتی؟البته من هیچ نمونه ای ندیدم. این دوستاتون با یزدانفر عمل کردن خوب شدن؟عکسی ازشون دارید من ببینم اگه امکانش هست.بینیاشون اصلا جمع شده؟ شیک هست یا نه؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
سلاممم مریم و نلی جان ....درمورد دکتریزدانفربگم همین الان دوری راخط بکشید....من خودم مطبش رفتم وزیاد هم ازش تعریف نشنیدم خودم با یحیوی عمل کردم خیلی راضی نیستم ودنبال دکترخوبم میشه شما هم منو راهنمایی کنید نظرتون در مورد شیروانی ...سامی...ناطقی فرد....منافی ...چیه؟
نلی جان نه عکسی ندارم ازشون خیلی خراب کرده به همون خاطر زیتون جان نمونه بد دیدی ازش؟
در مورد منافی خوبه برای ترمیم اما بینی رو فقط اصلاح میکنه اونای دیگه هم اطلاعی ندارم زیتون جان
زیتون جان دفعات زیادی مطب رفتی؟چه مشکلی داشتن من از همکلاسیام و 9نفر از خوانواده همکارم باهاش عمل کردن و راضین
شما مشکلت چیه زیتون عزیز؟ اخه من از بچه های میپرسم جوابی نمیدن فقط متوجه شدم کاربری به اسم shadiiiو دوستش و مامان ماهان گلی(راضیه)و ترنم باهاش عمل کردن مرسی عزیزم
کاکائو جان میگفتن یخیوی برای گوشتیا خوبه ولی ما که چیزی ندیدیم راضی نیستم واز دستش عصبانی ام ...کارش به 2 میلیون بیشتر نمی ارزه .من نیم ساعت بیشتر تو اتاق عمل نبودم تا ایشون به 8 تا عمل در روزشون برسن
2810