2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016026 بازدید | 66529 پست
الی من با موسوی اوکی شدم انقدم گیر دادم بهش کچل شد بنده خدا مطب آمل هم رفتم شنیدم میگم قبل عمل ویتامین ث نباید خورد
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درود بر همه دوستان عزیز mahsa: من ازش دو تا نمونه کار دیدم خیلی خوب نبودن من جای تو بودم باهاش عمل نمیکردم ( نظر شخصیه منه و تصمیم گیرنده ی نهایی شمایید)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
یادآوری: 1. قبل عمل به ناشتا بودن یا نبودن دقت کنید بعضی جاها میگن ناشتا باشید بعضی ها میگن نه 2. تو اتاق وقت بیهوشی به تکنسین بیهوشی و یا دکتر در مورد اینکه 24 ساعت گذشته چه دارویی مصرف کردین توضیح بدین خانمها اگر نیاز بود در مورد شرایط فیزیکشون توضیح بدن حتما ( شاید لازم بدونن عمل رو کنسل کنن)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
از همه دوستان عزیزی که عمل کردن خواهش میکنم برای کمک به سایر دوستان و ادای دینشون به تاپیک به لینک زیر برن و اطلاعات لازم رو پر کنن http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707118&postID=27631298 با تشکر از همه دوستان
سارینا: توی صفحه اول تاپیک و صفحات قبل مفصل توضیح دادم خیلی ساده هم نوشتم بخونشون باز سوال داشتی بپرس
مهسا: اولا سلیقه ای هستش دوما بستگی به هزینه داره سوما بستگی به بینی داره همه و همه دخیله قرار نیست که همه برن پیش یه دکتر آبریزش بعد عمل یکیشو میتونه تحریک اعصاب بینی باشه دومیش میتونه تحریک سیونسا باشه دلیل زیاد میتونه داشته باشه باید دید علائمش چیه حتما باید بره دکتر
من یه بار رفتم مطب دکتر حجت روبه روی فرهنگ تو نمونه هاش کار خوب ندیدم خیلیم شکای داشت. ریسک عملش بالاس. حتما حتما به تایپیکابسنده نکنید. مطب چن بار برین.سلیقه ها متفاوته
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276