2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم با کامروا برای 20 مرداد اوکی کردم هوووووووررررااااا در ضمن یه دوستی اینجا میگفت کامروا غضروف مصنوعی میذاره باید بگم اصلا اینطور نیست من چهار بار رفتم پیشش و گفت از مال خودت میذارم
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
بچه هایی که مطب منافی رفتید. به نظرتون عملای اولش چه طوره(هم برای دختر وهم پسر)؟قیمت عملای اول و ترمیمیش چنده؟ من نظرم به سایت منافی در مورد عملای اولش: مدل های 3-4-9 اصلا خوب نیست و نوک بیرون زده (انگار نوک یه تیکه جدا از بینیه و ارتفاع بینی زیاده) و کلا مصنوعی و می تونستن خیلی بهتر عمل شن و بینی های زیاد سختی هم نبودن . بقیه مدلاش خوبن در ضمن عکس اون مرده هم خیلی خوب درآورده .بینی های گوشتیشم خوبن همشون تو سایت. به نظرم در مجموع مدل های سایتش خوبه بعد از کلانتر . حالا نمونه زنده نمیدونم؟؟؟
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
من اومدم تهران ولی انقدددددددددددددددددددددرررررررررررررر مشکل پیش اومد که مطب نرفتم حالا شرح میدم....هییییییی....فقط دوستای قبل سفرم .چی شد تصمیما؟unknown چ سریع!!!!!!!!!!!آقا نذاری بری من هفته های بعد میام تهران بازززز :| بین اینا عمل میکنم :یزدانفر/احمدی/موسوی آمل/کامیابی ولی آقا تهران که اومدم سرم درد گرفت بس که بینی های عملی و خوب دیدم،مشهد اصن تو عمل بینی انقدر تعدد نداره...آقا قیافه مون شیک و نمک دار میشه حالا زیاد سخت نگیرین
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
سلام بچه ها من امروز رفتم مطب سجادیان دکترخوبی بود چندتا نمونه هم دیدم ولی همه با چسب بودن خوددکتر ک همش ادمو ضایع میکنه خخخخ با شمام همینجوری بود؟ بهم گف چجوری میخوای گفتم طبیعی ولی ن دیگه زیادی طبیعی ک اصلا تغییر نکنما گف پس نیمه فانتزی میخوای دیگه اصلا نیمه فانتزیم بهت میاد با ی قوس ملایم چون صورتم ریزه گفتم چند درصد خوب میشه ؟گف مگه معادله ی ریاضیه؟گفتم با لیزر عمل میکنین یا تامپون میزارین؟گف چی؟لیزر؟کی با لیزر عمل میکنه؟گفتم اخه ی جا رفتم گف با لیزر عمل میکنه گف کدوم دکتر؟گفتم نادریان گف برو بهش بگوهیچی ولش کن گف پوستت خیلی خوبه و پوست بینیت نازکه کلا اجزای صورتت خوبه خوب میشی آقای سروش من ی پسری رو دیدم توی مطب البته با چسب بود ولی خیلی خوب بود شما مطبش رفتین؟ اها راستی قیمتم 4ونیم داد ب خودش ک جرات نکردم بگم ب دختره ک عکس میگیره گفتم شنیدم دکتر بینیای گوشتی رو خیلی خوب عمل میکنه گف کسی ک گوشتیو خوب عمل کنه استخونی رو خیلی خوب عمل میکنه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
اها بهش گفتم نمیخوام بینیم زیاد نوکش گرد باشه گف تیز خوب نمیشه گفتم خوب ی چیزی بین تیز و گرد میخوام گف بین تیز و گرد داریم؟مثلا خواست منو ضایع کنه منم گفتم بله مکعبی خخخخخخ خودش ضایع شد
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
همه چسبی بودن رها بهشم گفتم چ شکلی میشم عکس نشون بده گف هیشکی شبیه کس دیگه نمیشه کلا از شخصیتش خوشم اومد مطب احمدی هم برم بعد تصمیم بگیرم
همه چسبی بودن رها بهشم گفتم چ شکلی میشم عکس نشون بده گف هیشکی شبیه کس دیگه نمیشه کلا از شخصیتش خوشم اومد مطب احمدی هم برم بعد تصمیم بگیرم
سلام بچه ها منم 2 ماه و نیمه که عمل کردم.میخوام ببینم تیغه کلوملا باید بعد از گذشت این 2 ماه و نیم همچنان پایینتر از پره های کنار بینی باشه یا اینکه دکتر با توجه به سبک عملش اینو پایینتر اورده ؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن اگه تا حدی پایین باشه بعد اینکه ورمها از بین رفت احتمال داره این تیغه هم بالا بره یا اینکه هرچی که الان میبینم همینه و دیگه تغییری نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟ ووووووااای بچه ها خیلی ناراحتم!!!همیشه به خودم میگفتم دوست ندارم این تیغه لعنتی پایین باشه و دقیقا از همون چیزی که متنفر بودم سرم اومده.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2810