2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 77823 بازدید | 1172 پست
اتفاقا فقط یاد گرفتیم کاری به زندگی بقیه نداشته باشیم. والا من تعجب میکنم زندگی داداش و زن داداش برا ...

خب شماها محبت نمیکنید توقع محبت هم ندارید 

ما محبت میکنیم بی معرفتی میبینیم اینجاست که ناراحت میشیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ادم کامنتا رو میبینه وحشت میکنه تو کدوم دهه اینا زندگی میکنن خدا میدونه

😂😂آفرین 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اون رو که کاریش نداریماصلا واکنشی نشون ندادیماین هفته تولد همسرخودمه و برنامه سورپرایز داریم به ...

شاید سوپرایزشون کردن خب..گذشتو رفت ناراحتی نداره ک..زشته اره بدین تیشه بگیرین.باهم دوست باشین 

بعضیا ی جور میگن حسادت انگار صبحانه خوردن تو دهات با ی کیک 300 تومنی چیه 😁اینو ک همه میتونن انجام ب ...

ببین اینا که عزت خانواده شوهر و درک نمیکنن من حسم بعشون اینه اصل و نصب شون خیلی سطحیه

و الا ادم نهایت تلاششو میکنه به دیگران مخصوصا خانواده شوهر احترام بذاره 

شرو ور نگو بابا تو هم یه اشغال بیشعور مثل زن داداش اسی هستی که احترام بلد نیسهول های شوهر ندیده بدبخ ...

بابا چتونه🤣🤣🤣داداش و زنداداش اسی بی خبر از دنیا تو بغل هم خوابن کاری هم به هیچی و هیشکی ندارن اونوقت شماها و اسی خودتونو کشتین جر دادین از بس بحث کردین😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی وقته از چشم افتاده...

داداشت اگه درست حسابی احترام شما رو پیش زنش نگه داره بخدا اونم جرات نمیکنه کوچکترین بی حرمتی بکنه

اغا رک بگم من اینقدر پررو شدم با شوهرم دعوا میکنم میگم فلان فلانع مادرت بخدا اگه بار اول شوهرم میکوبید دهنم دیگه این حرفو تکرار نمی‌کردم 

۰۸٫۲۹...♾️💜

جفتشون بی شعورن به یک اندازه فقط بگید چیکار کنم باهاشون

الان مشکلتون چیه با این زوج منکه مشکلی ندیدم توش

خب عقدن باید برن بگردن دیگه

خب نیان خونه شما؟

بعد شما تولد گرفتین دیگه

چه ربطی داره خب اونا برا دخترشون تولد گرفتن 

به شما ربط نداره اصلا

دستتونم درد نکنه 

حتما باید زندگی به کام برادرتون زهر ببینید خوشه با زنش دیگه 

مشکل کجاست

چرا هرجوری فکر میکنم بنظرم بد نمیاد؟ اخر هفته ها میاد خونتون در حد دو وعده مزاحم مادرته دیگ نمیشه گف کنیز ک

شب قبلش با خانواده شما تولد گرف روز بعدشم‌با خانواده خودش

حالا رفتن بیرون نشستن و‌طول کشید ناهارشونو عصر خوردن

جوونن چهارتا عکس میگیرن چهارتا دور دور میکنن ممکنع دیر بشه

خب خانواده اسی تولد به قول خودشون گرفتن اونم با خانواده خودش رفته تولد گرفته خب معلومه که حسادته بعد ...

حسادت نمیکنه دلش برا مادرش میسوزه 

مادر اسی شده کلفت واشپز عروسش والا من خودم عروسم ولی بدی به خانواده شوهرم نمیکنم بی عزتشون نمیکنم اینجوری 

هیچ وقت هم نخواستم مادرشوهرم برام کاری بکنه 

چون خانواده اسی برا عروسشون تولد گرفتن یعنی احترامش کردن عروس میتونست بگه خانوادم آنروز تولد گرفتن شمام بیاین ی تعارف الکی 

دهات چیزیس نیس ای وهواشم خیلی خوبه ولی بعضیا جوری جلوه میدن انگار خانوادش تو کاخ کرملین برا دخترشون تولد گرفتن تازه صبحانه چیزی نیست ک بویم اگه مادر اسی میومد خیلی تو زحمت میفتادن دوتا گوجه خیار بیشتر خورد میکردن

بحث، بحث احترامه 

عروس خانوم رفتن گشت وگذار کردن خب ب شوهرش میگفت به مامانت بگو ناهار نزاره ی چی بیرون میخوریم 

بعد ی هفته توقعی پیش نمیاد؟ این که این یک هفته با دروغ پنهانکاری کردن و خانواده همسرش با این فکر که ...

برا عروسشون تولد گرفتن اونم شرکت کرده بی احترامی نکرده

خانوادشم براش تولد گرفتن شرکت کرده

اشکالش چیه

باید حتما همه با هم فقط یه تولد میگرفتن

چه بی منطق

{ خانم هستم }
به نظرم که نسبت بهشون حساس شدی،خب مقصر خودتونید حتی اگه اینطورم باشه که میگی چرا گزاشتی عین نوکر باه ...

زمانی که مهمون میاد .یک بشقاب و یک قاشق نیست .بلکه از روز قبل باید برای مهمونی اماده باشی....کار زن داداش استارتر اشتباهه .ناهار به معنی وقتیه که از صبح تا شب مصرف میشه تا خانه برای مهمون اماده باشه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
الان مشکلتون چیه با این زوج منکه مشکلی ندیدم توشخب عقدن باید برن بگردن دیگهخب نیان خونه شما؟بعد شما ...

😂😂داره حسادت میکنه ولی قبول نمیکنه 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
ب نظرم قرار نیست خانواده پسر هیچ حق و حقوقی نداشته باشن و همیشه حق با عروس و خانوادش باشه یک چیزه ...

اون دیگه به عروس مربوط نیست به پسر خودشون مربوطه بهش بگن نیان اونجا،اگر نظرمو درست خونده بودی میدیدی که نوشتم شاید خانواده عروس سوپرایزش کردن و از چیزی خبر نداشتن،زندگی با توقعات بیجا زندگی نیست باید از حسادت و تنگ نظری دوری کرد،اگه اینجوره که بگیم چرا خانواده پسر واسه عروس کیک گرفتن و تولد،پس چرا خانواده عروس رو دعوت نکردن،به نظرم این تاپیک جز حسادت و میونه هم ریزی و دو بهم زنی چیز دیگه ای نبود

اسی جان قبلا گفتم بازم میگم اشباه کردن غذارو هم باید بیرون میخوردن ولی ببین اینا خونه زندگی ندارن عق ...

کسی که صبح تا ساعت ۳ نهار نخورده میاد اونجا فقط واسه غذا

اره لنگه

وگرنه واسه دورهمی میومد 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏