2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015671 بازدید | 66529 پست
تجربه خیلی تاثیر داره اما دکترای هستن جونن اما واقعا کارشون خوبه. دکتر من جونه اما کارش تمیز و خوبه. من که خودم خیلی راضی هستم. کسایم که مطب میان ازشون میپرسم همه راضی هستن. اینجا اصلا اسمشو نشنیده بودم فقط یه بار یکی از بچه های تایپیکو توی مطب دکتر سجادیان دیدم ایشونو معرفی کردن. منم چن بار رفتم مطبش از کاراش خوشم اومد اوکی کردم. قبلش خیلی مطب گردی کردم ولی کار دکتری به دلم ننشست جز(سجادیان) . الان خیلی خوشحالم با ایشون(خشایار احمدی) عمل کردم
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
بیشتر بینی هایی که دیدم طبیعی شیک بودن اما چندتا نمونه ی نیمه فانتزی هم دیدم اما اصلا فانتزی کار نیست. واااااااااااا؟؟؟؟؟ اگه قراره بینیمون کج بمونه پس چرا اصلا داریم عمل میکنیم؟!!!!!!!!!! منم انحراف دارم اما دکتر گفت کاملا رفع میشه تازه من دررفتگی غضروفم دارم که اونم گفت رفع میشه و نوک بینیت باید غضروف کاری شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهناز جان ممنون که جواب دادی یعنی بنظرت کار دکتر کلانتر انقدی خوب و رضایتبخش هست که هفت هشت ماه برای عمل صبر کنیم؟ الان گزینه های ذهنی من اینان: یزدانفر کلانتر حسینی اقدم غلامرضا احمدی
رها جون دیروز یه دختری رو دیدم که 40 روز بود عمل کرده بود، بینیش صاف بود. عکس قبل از عملشو که دیدم بینیش خیلی کج بود و انحرافش زیاد بود. پس اینکه دکتری میگه انحراف بینیت بعد از عمل رفع نمیشه بنظرم تبحر کافی رو برای عمل بینی نداره. راستی دکتر کوچک زاده تخصصش چیه؟
رزی جون غلامرضا احمدی. رها جون همون دیگه چون گوش و حلق و بینی نیست گفته کاملا رفع نمیشه. کلا کساییکه مشکل تنفسی، انحراف و پولیپ دارن حتما حتما به دکترای گوش و حلق و بینی مراجعه کنن چون این دکترا با آناتومی بینی خیلی خیلی بیشتر از دکترای پلاستیک وارد هستن.
rezy این نظر شخصیه منه از نظر من چون ایشون خیلی طبیعی عمل میکنن و سلامت درون براشون بیشتر مهمه ارزش داره البته بگم من هنوز ویزیت نشدم فقط چند تا کار از ایشون دیدم شاید اگه برم مطبشون و نمونه های بیشتر ببینم اصلا پشیمون شم همینطور که همه دوستان میگن باید چندین بار بری مطبشون و نمونه از نزدیک ببینی عزیزم
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر