2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015659 بازدید | 66529 پست
درود بر همه یادآوری ضمن تشکر از تمامی دوستانی که اطلاعات خودشون رو در مورد دکترهای مختلف در احتیار سایرین قرار میدن باید یادآوری کنم که: 1. تمامی دکترها کار خوب و بد دارن و کلا بدونید که دارید ریسک میکنید و عمل میکنید 2. اینجا صرفا برای جمع آوری اطلاعات اولیه هستش و در تصمیم گیری نهایی شما نباید خیلی تاثیر گذار باشه 3. در مطب های مختلف از افراد حاضر در مطب اطلاعات بگیرید 4. در صورت انتخاب دکتر تا بعد عمل به تاپیک سر نزنید موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
غلامرضا.....احمدی زیاده کدومش؟
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غلامرضا احمدیه.مطبشم پاسدارانه.پیرم هست حدود 60 سال واین خیلی خوب می تونه باشه(دکترا بهترین سنشون به نظرم 45 تا 55 هستش) مثلا سجادیان 20 سال دیگه قطعا تجربش خیلی زیادتر از الان میشه و بهتر عمل میکنه.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
کاکائو تلخ: بله تقریبا 5 سال پیش عمل کردم با دکتر مجلسی و چون دنبال بینی طبیعی و مردونه بودم راضی هستم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آقا سروش احمدی هم بسته عمل میکنه. البته بمن گفت برای اینکه سوراخ بینیتو بیضی دربیارم و کوچیکتر شه شاید لازم شه یکم از زیر پره هات برش بدم که جاش بعد یکی دوماه کاملا میره که اینم موقع عمل مشخص میشه که لازم به برش هست یا نه.
رها جون سایت نداره میگه بهترین راه تبلیغاتم مریضام هستن. کسایی هم که میرن باهاش عمل میکنن معمولا از دوستا یا اقوامشون با دکتر عمل کردن اینا هم خوششون اومده رفتن باهاش عمل کردن. درمورد دکتر سجادیان من فقط عکسای سایت و فیسبوکشو دیدم و خب با سلیقم جور نبود.
نیمه فانتزی هم عمل میکنن ایشون؟؟ من دیروز رفتم مطب دکتر کوچک زاده گفت بینیت انحراف داخلی داره و از بیرون هم البته کمی کجه گفتش بعد از عمل هم کج می مونه پس کاره چیه؟ من گفتم نیمه فانتزی میخوام گفت فقط طبیعی میشه