در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره نیلوفر جون١نمونه دیدم اماخیلی فانتزی نبود،پره های بینیشو برش نداده بود فقط نوکشو جمع کرده بود البته خود دختره خواسته بود که دست نزنه میگفت دکتر به حرف مریضش خیلی گوش میده!همین از بهرام مقدم هم نمونه دیدم از محبی هم دیدم از یحیوی هم دیدم از طاهری هم دیدم البته نیلوفر جون اینم بگم که همیشه اون چیزی که تری ذهنته١٠٠در صد نمیشه چون همه بینی ها با هم فرق دارن،بعد از عمل هم تا٦ماه نباید هیچ توقعی از بینیه جدیدت داشته باشی فقط صبر جواب میده
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
Salam soosi jon mohem aks nist age migi dostet amal karde raziye khob khobe dige az hame mohrm tar moshkele tanafosi nadare misshe dar moredesh az dodtet beporsi? Akhr sare binie man goshtie
سلام به همگی...من جواب پیام هرکسی رو که دادم جداگانه نوشتم مخصوصا برای نادیا که کارش عجله ای ه.حرف بی ربطی هم نزدم.این از اسپم ها.اما راجع به اینکه من دارم تحمیل میکنم یانه باید بگم که به نظرمن اونایی که میخوان از هرکس که حتی ندیدنش و دوستی باهم نداشتن و فقط واسه همفکری اینجاین وحتی مهمتراز همه لحن صحبت آدم هارو نمیتونن بفهمن صددرصد به مشکل برمیخورن شاید چون کم جان و گل و خانوم میگم به قول خواهرم برداشت ها اینطور شده!!!یه نوشته از یه فرد ناشناس هیچوقت قابل برداشت نیس که چندنفری به خودشون اجازه دادن راجع به مننننن نه بینیم نظر بدن!!!درصورتیکه من فقط راجع به یه عکس و یه دکتر نظردوستانه و به مراتب شوخی دادم که قبلا هم گفتم.نمیدونم چه اشکالی هس که من نظری بدم که شاید یه فردی رو از پشیمونی آینده نجات بده.راستش تحمیل خیلی فرق داره یه کم فکر کافیه تابفهمن من نه در مطب دکتر نادریان رو بستم نه زیر گلوی کسی چاقو گذاشتم که نرن پیشش.فقط چون انقد گیجججج شدم خودم که نزدیک بود جیغ بکشم گفتم:بچه هاااا بیاین خطش بزنیم وقتی انقد نظرا متفاوته و پرریسکه.این یعنی بچه ها بیاین باهم همفکری کنیم یه دکتری که انقد عجیبه رو تکلیفشو روشن کنیم بریم رو یه دکتر دیگه.همش نباید وقت تلف کرد سریع باید تصمیم گرف.من هیچ قصدی ازاومدن اینجا جز کمک خواستن و کمک کردن انشاله بشه ازدستم برآد رو نداشتم و ندارم.و وقتشوندارم.و غرغرهای خونواده که اون لپ تاپو بنداز بیا رو به خاطر همین اهداف تحمل کردم.مشکلی هم ندارم باحرفای بچه هایی ک لطف داشتن و باعث این کامنت شدن.هرجوردوس دارین عزیزان فکرکنین.مچکر