2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
توی یونی نمونه از نادریان دیدی هایپر؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
بچه ها بینیم جای بخیه هاش خیلی میخاره. اشکال نداره با ناخونم بخارونم.؟؟؟؟؟ ببخشیدا اینو گفتم آخه خیلی اذیت میشم.
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره نیلوفر جون١نمونه دیدم اماخیلی فانتزی نبود،پره های بینیشو برش نداده بود فقط نوکشو جمع کرده بود البته خود دختره خواسته بود که دست نزنه میگفت دکتر به حرف مریضش خیلی گوش میده!همین از بهرام مقدم هم نمونه دیدم از محبی هم دیدم از یحیوی هم دیدم از طاهری هم دیدم البته نیلوفر جون اینم بگم که همیشه اون چیزی که تری ذهنته١٠٠در صد نمیشه چون همه بینی ها با هم فرق دارن،بعد از عمل هم تا٦ماه نباید هیچ توقعی از بینیه جدیدت داشته باشی فقط صبر جواب میده
سارا جون شما چی؟نمونه از نادریان دیدی؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
بهار سار یه هفته بیشتر میشه کشیدم اما روی بخیه ها میخاره. ویتامین A میزنم روشون با یه پماد خارجی برای اینکه جاشون نمونه cicactive .
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
minaaaaجان من میخوام بدونم آیا اون مشکلهایی که خواهرتون به خاطرشون بینیشو عملید هم برطرف نشده...یعنی دریغ از هیچ تغییری؟؟؟؟
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
سلام به همگی...من جواب پیام هرکسی رو که دادم جداگانه نوشتم مخصوصا برای نادیا که کارش عجله ای ه.حرف بی ربطی هم نزدم.این از اسپم ها.اما راجع به اینکه من دارم تحمیل میکنم یانه باید بگم که به نظرمن اونایی که میخوان از هرکس که حتی ندیدنش و دوستی باهم نداشتن و فقط واسه همفکری اینجاین وحتی مهمتراز همه لحن صحبت آدم هارو نمیتونن بفهمن صددرصد به مشکل برمیخورن شاید چون کم جان و گل و خانوم میگم به قول خواهرم برداشت ها اینطور شده!!!یه نوشته از یه فرد ناشناس هیچوقت قابل برداشت نیس که چندنفری به خودشون اجازه دادن راجع به مننننن نه بینیم نظر بدن!!!درصورتیکه من فقط راجع به یه عکس و یه دکتر نظردوستانه و به مراتب شوخی دادم که قبلا هم گفتم.نمیدونم چه اشکالی هس که من نظری بدم که شاید یه فردی رو از پشیمونی آینده نجات بده.راستش تحمیل خیلی فرق داره یه کم فکر کافیه تابفهمن من نه در مطب دکتر نادریان رو بستم نه زیر گلوی کسی چاقو گذاشتم که نرن پیشش.فقط چون انقد گیجججج شدم خودم که نزدیک بود جیغ بکشم گفتم:بچه هاااا بیاین خطش بزنیم وقتی انقد نظرا متفاوته و پرریسکه.این یعنی بچه ها بیاین باهم همفکری کنیم یه دکتری که انقد عجیبه رو تکلیفشو روشن کنیم بریم رو یه دکتر دیگه.همش نباید وقت تلف کرد سریع باید تصمیم گرف.من هیچ قصدی ازاومدن اینجا جز کمک خواستن و کمک کردن انشاله بشه ازدستم برآد رو نداشتم و ندارم.و وقتشوندارم.و غرغرهای خونواده که اون لپ تاپو بنداز بیا رو به خاطر همین اهداف تحمل کردم.مشکلی هم ندارم باحرفای بچه هایی ک لطف داشتن و باعث این کامنت شدن.هرجوردوس دارین عزیزان فکرکنین.مچکر
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
2810