2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
فرستادم،باز شد؟ نظرتون چیه؟کتانه جون اصلا ناراحت نباش بخدا نمونه هایی که دکتر نشون داد به ما دیشب دوتاشون که زنده بودن هم پرستارش و هم خانوم دکتره دستیارش،چندین ماه از عملشون گذشته و خییییلی خوب توی صورتشون جا افتاده در صورتی که وقتی داشت عکساشونو نشون میداد با حال حاضرشون خیلی فرق داشت نامزدم گفت اینجا که خیلی فرق دارن و دکتر هم گفت باید حداقل6ماه صبر کنی تا ورم ها بره و بینی توی صورت جا بیفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هایپر به نظرم بگو پره هات برش بده حتما.البته اگه بینی مدل یه خط وسط با دو تا پره پهن دو طرفش دوس نداری.به نظر من اگه تیغه و پره ها به صورت یه کل باشه قشنگتره.مثل همون مدل بینی منشی. البته تیغه بینی هم مدل افقی تراش بخوره شیکتره.مثل همون بینی منشی.نه مثل بینی ما
عکس بینی صفحه 1709
نیلوفر جون بینیه فروز هم که فکر کنم شما دوست داری جز بینی های فانتزی هستش،ولی خب اگه اونطوری دوس داری باید به دکتر بگی فانتزی چون اونطور که من فهمیدم بهش بگی طبیعی تغییرات زیادی ایجاد نمیکنه،مثلا دیشب هم زن عموی همسرم هم با ما اومد و جداگونه ویزیت شد و به اون قیمت8ت داد و گفت که بینی ای که باید برای شما در بیارم باید کاملا طبیعی باشه ولی به من اینو نگفت!!!یعنی خودش تشخیص میده و میگه چجوری بهت میاد
کتانه من بهش گفتم مثل بینیه منشی میخوام اونم گفت آره بینیه قبلش شبیه تو بوده اونم پره هاش برش خورده بود ولی وااااااااااااقعا اون عکسایی که نشون داد بی نهایت ورم داشتن الان خیلی خوب تو صورتش نشسته به نظرم خیلی بانمک و بیبی فیس شده بود نسبت به قبل از عمش
دماغم استخونیه میخوام یه دماغ طبیعی و مردونه باشه (مثلا مثل شاهرخ استخری) آیا دکتر سجادیان رو کسی پیشنهاد میکنه بعدش یه سوال از کسایی که عمل کردن دارم که تا چند روز آدم میوفته خونه خیلی سپاسگزارم از همگی ممنون میشم جواب بدید
اره فک کنم ب منم طبیعی نیاد هایپر پس توهم نادریان بیشتر نظرتو جلب کرد تا محبی؟ تو جاهای دیگم رفتی هایپر؟ هایپر چندسالته؟؟؟؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
ولی کتانه جون من فک میکنم حتی تغییرکردن حالت چشم هم ب خاطر ورمه ورمات ک کامل بخوابه همونجوری میشه هنوز یک ماه و نیم از عملت گذشته
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
آره بیشتر نادریان نظرمو جلب کرد تا محبی از محبی هم4تا نمونه زنده ذیذم محبی بیشتر در حد رفع ایراده یعنی بینیه بد رو میتونه خوب کنه اما نمیتونه عالی کنه،دکتر یحیوی هم رفتم اما نه واسه خودم با دوستم2تا از دوستای صمیمیم پیشش عمل کردن کارش خوبه اما چون سلیقه ها متفاوته من سبک کارشو نپسندیدم،عزیزم من23سالمه
اره منم دقیقا همین فکرو راجع ب محبی میکنم قصد داری مطب دکترای دیگه هم بری ؟
چرا کشیده تر میشه.ولی اگه الان یه حالتیکه دوس داری.بعد عمل اونجوری نیست.شاید واسه تو قشنگترم بشه.ولی دیگه حالت نداره فقط کشیده تر.چشما منشی دقت نکردی. واسه من که الان روباهی شده.دوس ندارم.من طبیعی خواستم که استخونم خیلی تراش نخواد و حالت چشمم عوض نشه ولی شده.
عکس بینی صفحه 1709
کتانه جان من عکسهات را ندیدم ولی عزیزم بینی تا یک سال اصلا رو شکلش حساب نکن نکاه نکن مثلا ایکس ورمش کمه بس من که هنوز بینی ام بزرکه این شکل نهاییشه بدن با بدن فرق می کنه به نظر من نادریان برای بینی های کم کار دکتر خوبیه اکر بینی ات کمکار بوده شک نکن خوب میشی بعد هم عمل بینی هیج جیز را تو صورت تغییر نمیده بلکه باعث میشه جیزی که قبلا بنهان بوده دیده بشه نکران نباش یه کم به خودت فرصت بده
نیلوفر جون به جز این دکترهایی که رفتم نامزدم و همه ی اطرافیانم میگن الکی خودتو گیج نکن انتخاب کن تموم شه از طرفی هم من1سالو نیمه دارم سرچ میکنم و توی یونی نمونه زنده زیاد دیدم و این دوتا رو واسه مشاوره رفتن انتخاب کردم مثل گرداب میمونه هرچی بیشتر دکتر اضافه کنی بیشتر گیج میشی نهایتا3تا دکتر رو میرم!!دکتر سوم هم هنوز کسی نطرمو جلب نکرده
2810