2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست
نادیاجان بینی دوستم یه سبکه خاصیه که تقریبا تو گالریش هم توهمین مایه هاست.اون عکسی که چندصفحه پیش گذاشتم وگفتم باحاله..قوسش خیلی قشنگه...راستی یه چیزه مهم تر.رد بخیههههه اصلا نداره اصلا تیز نیس...اصن یه جوریه که گف به من تو چه جوری فهمیدی من عمل کردم اولین کسی هستی.میگف کلا کوچیک کرده براش.6ماه پیش عملیده.وشایدورم داره نمیدونم ولی ازجلو پره هاش خیلی بازه.و ازجلو تیغه ش زیادکوچیک نیس.دیگه قبلشو ندیدم تازه گف عکسمم نذاشتم توگالری دست خوده دکتره.خواستی ببین.اون راضی س.خیلییییی
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
کاکائو جان بودن کسایی.ولی اصلا برام مهم نیس وناراحت نشدم جدا.مهم دماغمونه که توپپپپپ شه!!!همین وسلامممم.والبته کمک به همه که دماغشونننن توپ شه
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نشنیدممم اسمشو؟؟؟!!!کجاست؟
raha من میشناسمش. اون زمانا که میخواستم عمل کنم و از هرکس میبرسیدم دکترت کى بوده? سه جهار نفری کفتن دکتر کوجک زاده عملشون کرده. هم طبیعی عمل میکنه, هم فانتزى.انصافا هم خوب شده بودن, بینیاشون بهشون میومد. قیمت هم حدود 4, خیلی خوش اخلاق و مهربون و باخداست, سایت نداره ولی اکه برى مطبش کلی نمونه میبینید.
عزیزم خواهر مینا جون تازه ده روزه عملیده.و تو این مدت اصلا نمیشه رو فرم و سایز بینى قضاوت کرد. خودت برو مطب و نمونه ببین.منم تو ده روزه اول بعد عمل, بینیم حتى بزرکتر از قبل عمل بود. تازه بعد از سه هفته داره ذره ذره آب میره :-)
2810