2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
کتانه جان بینیت ایرادایی رو داره واینو اصلا نمیشه منکر شد ولی خیلی از اونا با گذشت زمان قابل حل شدنه..مثلا یکیش زاویه نوک بینیت با پشت لبه که خوب قطعا افت میکنه بینیت و اون زاویه کمتر میشه و این تابتایی سوراخای بینی کمتر مشخص میشه...بینیت پهن نیست ولی چون ارتفاع بینیت کمتر شده بنظرت پهن میاد ولی اگه دقت کنی فاصله ی پره هات دقیقا اندازه فاصله بین دوتا چشمته که خوب اصول زیبایی شناسی همینو میگه...تو کم کردن ارتفاع هم دکتر چاره ی دیگه ای نداشته چون اگه ارتفاع بینیت بیشتر بود بخاطر عقب رفتگی چونت نیم رخت خوب در نمیومد.کاش دکتر پیشنهاد پروتز چونه رو بهت میداد قبل عمل...پهنی تیغه ی بینیت هم میتونه ورم باشه و صد در صد کمتر میشه...تابتایی سوراخای بینیت از بین نمیره ولی بعد شش ماه خیلیی کمتر میشه...کلا خیلی رو بینیت زوم نکن فعلا چون اصلا رو صورتت جا نیفتاده..بجاش سعی کن با ورزش صورتتو یکم پر کنی چون خیلی صورتت لاغره...انقد غصه الکی خوردی لاغر شدی..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیل من توی سایت سجادیان همه ی عکسارو دیدم ولی این عکسی ک گذاشتیو ندیدم چرا؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیل ب نظرم خوشگل بود من خوشم اومد ولی ای کاش تمام رخش هم بود من فک میکنم نیمه فانتزی باشه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
جدی قمر جون؟آره بینیشون خیلی خوب شده..حتما پیش دکترشون میرم. ولی من یه کوچولو طبیعی تر مد نظرمه..ینی همین که عیب و ایراداش بره و صاف شه..فک کنم براالهام خانوم کمی قوس داره..البته شایدم نداره و من خیلی پرتم:))
قمر جون شما کار کج از زینلی دیدی؟سبکش چجوریه؟
یکتا جون من خودم با کامروا میخوام بعملم دکتر خوبیه از نظر من من یه نمونه گوشتی دوساله ازش دیدم بدون افت که عکسشو بلد نیستم بذارم وگرنه میذاشتم
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
سلام الی جان تااونجایی که یادمه ازعکسی که گذاشته بودم شماهم خوشت اومده بود وفکرکنم تویه سبک بپسندیم ممنون میشم بگی کامروا سبک وهزینش چجوریه
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
نه مهربان جان بینی الهام اصلا قوس نداره...شاید زاویه این عکس آخری که گداشتن جوریه که فکر کردی قوس داره... نیلوفر جان نه من کار کج ندیدم فقط همینجا شنیدم که دستش به کج میره همه اونایی هم که اینو میگن شنیدن...منم شنیدم...حالا تا مهر که میخوام عمل کنم حتما چندین بار دیگه میرم مطبش که مطمئن بشم...در مورد سبکشو حسن و عیباشم کامل تو صفحه ی 1106 توضیح دادم
2810