2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممممممممممممم نمیخاستم این پستو بذارم ولی دلم طاقت نیاوردددددددددد کتانه جون من صادق بهت میگم بینیت الان خوب نیس و بینی قبلت بیشتر ب صورتت میومددددددد ...........اما بینیای نادر بعد از چند ماه تو صورت جا میفتن کاملنم معلومه ک پر از ورمی از ته دل برات دعا میکنم ورماش بخابه و مدل واقعیشو دوس داشته باشی اما اگر همین سایز و همینجوری موند......دست از سر نادر برندار تا برات درستش نکرده باید خرابکاریشو بپذیره اما هنوز دو ماهم نشده باید صبور باشی عزیزممممممممم واقعا منو ببخش که خیلی رک بودممممممممممم
منم با مینا موافقم کتانه دیروز ک من مطب بودم دو سه تا کار چندساله ی نادر بودن ک واقعا خوب بود و بهشون میومد شما ب احتمال زیاد ورم داری
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
مهران منصوری کار استخوانیش خوبه من 3 تا از شاگردام عمل کرده بودن 2 سال پیش تمیز و خوب بعضی کاراش تا به تاس ولی یکم تو سایتشم یکی دو تا از عکساهست ولی سر جمع برای استخوانی خوبه خودت برو نمونه ببین عسل جان
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
شرح مطب گردی دکتر محبی سلام ببخشید دیر شد بچه ها به اینترنت دسترسی نداشتم منم هم زمان با نیلوفر جون مطب دکتر محبی بودم،وقتمون ساعت4بود اما دکتر ساعت5 اومد و ما هم ساعت6 نوبتمون شد هرکی اونجا بود اومده بود واسه مشاوره برای عمل همون روز هم3نفر با دکتر وقت عملشونو فیکس کردن تا اون لحظه که ما وارد اتاق دکتر نشده بودیم در این حین که نشسته بودیم با دورو بریا یه صحبتی کردم همشون گفتن ما از دکتر نمونه ندیدیم فقط تعریفشو شنیدیم که گفتن دکتر خوبی هستن و ما هم اومدیم واسه معاینه جالب اینجاس دقیقا همونا هم وقت عمل رو با دکتر اکی کردن،دو تا منشی داشت که یکیش خیلی عصبی بود با یه بینیه عملیه کج،و اون یکی رو هم خود دکتر عمل کرده بود و به نظر من چنگی به دل نمی زد یه خانومه اومده بود با مادرش که مادرش هم با دکتر محبی عمل کرده بود و فقط در حد رفع قوز بود،نکته ای رو هم که متوجه شدیم هم من و هم نامزدم اونم این بود که قریب به اتفاق جمعیت بیمار بینی هایی استخونی با قوزی بلند داشتن،دقیقا5دقیقه قبل از اینکه برم داخل یه دختر خانوم اومد با بینیه عملی که من از نیمرخ دیدمش و تصور کردم از بیمارهای دکتر هستن رفتم و باهاش صحبت کردم بینیش به نظر من خیلی بد بود1سال پیش با دکتر یحیوی عمل کرده بود و اومده بود با دکتر محبی مشاوره کنه اما به من نگفت واسه چی،بینیش خیلی کشیده بود پره هاش پهن بود و نوکش تیز یه جورایی کلیپسی شده بود اما گفت از لحاظ تنفس مشکل ندارم،اتفاقا اگه اشتباه نکنم نیلوفر جون رو هم دیدم(نیلوفر تو همون بودی که با پدر و مادرت اومده بودی و مانتو قرمز پوشیده بودی و بینی ای کاملا استخونی و باریک داشتی؟همونکه عکس فروز جون رو روی تبلتت داشتی به اطرافیان نشون میدادی و مامانت شماره ی نادریان رو به اون خانوما داد؟ تو که بینیت فوق العاده کم کاره واقعا عزیزم مطمئن باش ایشالله نتیجه ی عملت خوب میشه گلم)..رفتم داخل دکتر خوش برخورد بود و به همه ی سوالام جواب داد،ازم پرسید چه مدلی میخوای؟گفتم میخوام نوک بینیم جمع و جور بشه نه تیز بشه نه گرد و قوس بسیار ملایمی داشته باشه که همه رو اکی داد،گفت بشین تا معاینه کنم،بعد از معاینه گفت بینیت کاملا غضروفیه و پوستت خیلی خوبه و این واسه نتیجه ی عمل خیلی خوب خواهد بود بینی شما تکلیفش کاملا معلومه فقط سر بینیت باید جمع بشه و اگررررررر نیاز شد پره ها برش بخوره از غضروفای خودت برای نوک بینیت استفاده میکنم و روش عملش هم بازه یعنی کلوما برش میخوره و گفت چیزایی که خواستی میشه مطمئن باش(بیس بینیه من تقریبا شبیه فروز جون هستش فقط بینیه من قوز نداره )،قیمت رو اون روز به همه4700 داد(یعنی به همه همینو میده) و گفت مینیموم قیمتم4700 و ماکزیمم4800 هستش که اون100ت هم به خاطر تجهیزاتی هست که احتمالا روز عمل باید بخرید،زن عموی همسرمم اومده بود با بینیه فووووووووووق العاده پر کار به اون هم قیمت4700 داد،برامون آزمایش نوشت و گفت برید عکسای سایتو ببینید و آزمایشارو انجام بدین زودترین وقت عملش هم31تیر ماه بود و توی کلینیک مرکزی نزدیک میدون ونک عمل رو انجام میده راستی 4700همراه با هزینه ی کلینیک هستش..قراره فردا شب هم بریم دکتر نادریان ساعت9تا10شب