2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
خوب به بینیت که نمیشه گفت فانتزیه الانم ! میشه گفت ؟ تمام رخت اره از قبلت پهن تر شده میتونه برای ورم باشه و همچنین برای اینکه به هر حال قوزو که میتراشن پوست خودشو ول میکنه و پهن تر میشه دیگه ! من تا حالا هر چی از نادریان دیدم گردالی بودن سر بینیاشون . دیگه دستش به گردالی میره دیگه !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عکس تمام رخ فروز ندیدم فقط یه سه رخ دارم ازش . نه به نظر منم به شما قوس نمیاد چون هم پیشونیتون صافه و هم فرم چونتون واسه قوس مناسب نیست . یک چیز تابلویی میشد ... ولی خوب شما 1.5 ماهه که عمل کردین و جای حمع تر شدن داره و نشستن رو صورتتون . صبور باش . یه مدت بیخیال بینی شو . بهش فکر نکن .
کتانه جون من فک میکنم بینیت ورم داره و جا نیفتاده مثل عکسی ک بهش نشون دادی و خواستی برات در اورد؟ کتانه جون واست غضروف طبیعی گذاشت؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
من بالاخره تصمیم گرفتم که با کی عمل کنم بین کامروا و مهرداد ادیب پارسا موندم دختر داییم یک هفته پیش با ادیب پارسا عملید اوکی شده اما ادیب پارسا جراح پلاستیک این بد نیست؟
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
بنفشه جون با کی عمل کردی؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
بچه ها کسی کار پسر از غلامرضا احمدی ندیده؟حالا دخترم کسی دیده بیاد توضیح بده؟خیلی طبیعی کارمی کنه یا نه ؟
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب