2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015616 بازدید | 66529 پست
بچه ها ی توصیه این تاپیک درحد اشنایی باسبک دکترها هست بیشتر به عکسهاى بالاى شش ماه دقت کنید همه دکترا کارخراب دارن وهرکس بگه نداره دروغ محضه ببینید با کدوم دکتر سلیقتون جوره من اگر به یکسال ونیم قبل برگردم 100درصد بازم با علامه عمل میکردم چون هم خودم وهم دوستم وخالم کاملا راضی هستیم بخصوص خالم که بینیش گوشتى بود پس به حرف من وأمثال من در حد راهنمایی گوش کنید وهمیشه کارای زنده دکترو ببینید وبه عکس کامپیوتر وسایت اکتفا نکنید امیدوارم همگى بهترین انتخاب وزیباترین مماخ و داشته باشید
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
من نادریان با سلیقم جور نبود وزیاد در موردش نمیدونم فقط بینی فروز ودیدم تو تاپیک که عالى بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان نونو بینیت جا افتاده. تبریییییییییک
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مانی من بعداز یکسال ونیم عکس گذاشتم نگو بى معرفت بودم بازم ممنون ازتاپیک عالى وخوبت البته جراحی بینى 1&2

هایپر جان: نادریان برای بینی هایی که سایز و ارتفاع زیادی ندارن و نسبتا کمکارن خوبه. کارای نیمه فانتزیش بهتره. یعنی اگر بینی کمکار داری بهش بگو فانتزی می خوای خوب درمیاره. گاهی ارتفاع تیغه و نوک بینی رو زیاد می کنه از کف صورت ،که کارای خرابش معمولا این عیبو دارن. تک و توک ازش مشکل تنفسی شنیدم، اما به اینجور مسایل معروف نیست. خوبه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام ،ما به توصیه این تاپیک فردا با سجادیان عمل داریم،،خواهرم قراره عمل کنه،تورو خدا دعا کنید،چون هیچکس جز من و خواهرم نمیدونه و استرس شدیدی داریم،بینی خواهرم به شدت گوشتیه و تازه فانتزی هم میخواد!!!
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!