2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
چون خیلى تغییرات مثبت کرد تو یکسال ونیم من بعداز مدتها اومدم همه جدیدن شامانا هنوز عمل نکردى
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکثر بینیا با چسب بودن و چیزی نمیشد فهمید، منتها از روی چسب خوب بودن پسرا رو زیادی سر بالا در آورده بود که البته میگفتن پایین میاد، من یواشکی موقع چسب عوض کردن یه دختره رفتم از لای در نگاه کردم احساس کردم زیادی بافت تخلیه شده و اگه ورمش بخوابه چاله چوله میفته رو بینیش،بینی منشی هم کار خودش نبود، اون آقاهه که عکس میندازه هم گفت من با ایشون عمل نکردم، ولی خب چیزیکه خیلی مشهود بود تو همه نمونه های تازه نقاهت کم و کوتاهشون بود، دو هفته سه هفته یه ماه اصلاً نه کبودی نه ورم ناجور حتی جای بخیه هاشونم نبود!!!! بینیا هیچکدوم شبیه هم نبودن اصلاً سبک خاصی نداره ولی کلاً نظرش با طبیعیه یعنی قوس و اینا یا نداره یا خیلی کم، نمونه خراب ندیدم و همه خودشون راضی بودن البته نمونه یه ساله و چنساله هم ندیدمااااا
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
نه maman nono یه مشکلی دارم. فعلا نمی تونم عمل کنم. آره بچه ها جدیدا. خیلی هم درباره ی ترمیم صحبت می شه متاسفانه، نمی رن تاپیک ثانویه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مامان نونو خوبه از روتوش منصرف شدی ،خیلی بهت اومده، جا می افته. بهترم می شه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بله من راضیم البته سلیقه ها متفاوته الان عکس میذارم

خود دکتر به نظرم آدم با اطلاعاتی بود خیلی با حوصله و تمیز معاینه کرد بینیو ضمن اینکه عکسمم همونجا واسم درس کرد(نیمرخ) منتها یجوری حرف میزد ینی نمیگفت چیکار میکنم میگفت اینجوری میشه!!!!!میگفت خیلی چیزا تو عمل مشخص میشه و الان نمیتونم نظر بدم که قطعاً چه خواهد شد !!!! نمیدونم حالا اینا مثبته یا منفی!!! درباره ریز و جزییات همه چیم ازت میپرسه دونه دونه حساسیتای غذایی یا حساسیت به چیزای مختلف و همه رو پرسید ازم (خوشم اومد از دقتش) انحراف منم خوب تشخیص داد با اینکه قبلیا گفته بودن زیاد مهم نیس این یکی گفت حتماً باید درس شه و تیغه تم انحراف داره آدم دقیقیه ولی نمیگه که قراره چطوری اون کارارو انجام بده رو بینی، پروتز مصنوعیم نمیذاره
پایه برای اینکه بینی افت نکنه میذارن که از غضروف خود بیمار باید باشه

سلام خانوم گل پایه ی بینی از جنس خود غضروفه، دکتر غضروف رو فرم می ده و برای اینکه بینی افت نکنه یا کم تر افت کنه داخل بینی قرار داده می شه. بینی هایی که پایه ندارن ، باعث افت زودهنگام تری می شن. به سفتی بینی هایی که پایه دارن نیستن. من نمونه هایی رو دیدم که از شل بودن بینیشون ناراضی بودن ، اینکه بینی فرم نرمالی داره ، اما مثلا موقع خواب به هر جهت که می خوابن بینی یکم به اون سمت متمایل می شه. و برای ترمیم مراجعه کرده بودن، دکتر گفته بینی پایه نداره.
من از عکسی که برام درس کرد خوشم نیومد شبیه پسرا شدم بینی الانم با نمک تره!!!!یکمم پووووووووووووووووولکیهههههههههههه