2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

manip30 عزیز مرسی از اینکه جوابم دادی و راهنمایم کردی چه جالب من همیشه فکر میکردم آناناس برای زخم خوبه . پس تا موقع مجلسشون (مهر) ورم بینی میخوابه و گودی چشم و بیحالی که من تو مطب دیدم خانم و اقایونی که جراحی داشتند رفع میشه. فکر کنم منم زیاد ترسوندنمش البته فقط به اینخاطر که گودی زیر چشمون و بیحالی صورتشون تو این دو ماه برطرف نشه..تقریبا تا کی ورم دارند و صورتشون بی روح و گودی دارند.تقصیر خودشون دیر اقدام میکنند
دُنـیـای مـَجـازی" شـلـوغ تـریـن سـرزمـیـنِ تـنـهـایـی است ...
بـا هـمـه کَس هستـی و بـا هیــچــکـَس نـیـسـتـی !!!
سلام .آخر هفته یکی از دکترایی که رو که قبلا باهش ویزیت شده بودم رو دیدم مهمونی یکی از اقوام.............بگذریم برام با یه کش نازک بینیمو رو صورتم طراحی کرد واز تغییرش خودم جا خوردم

اول اینکه سر بالا بهم اومد و بینی گردم وقتی تیزتر شد خیلی قیافم تغییر کرد باورم نمیشه آخه بینی من کوچیکه وایراد خاصی نداره فقط بی حالته..فکر میکرم اصلا تغییر نمکنم الان دلم قرص شد دیگه
.
سلام بچه ها.منم پیش دکتر رضا ساریخانی وقت گرفتم.تا 2ماه دیگه پیشش عمل میکنم
آری، آری، زندگی زیباست. زندگی آتشگهی دیرنده پا برجاست. گر بیفروزیش، رقص شعله‌اش در هر کران پیداست. ورنه، خاموش است و خاموشی گناه ماست.
بچه ها من جدیدا تو مطبا که میرم یه چیز جالب میبینم چند نفر تو مطبا مختلف که بعد عمل یه غوز کوچولو رو بینیشون هست دکترا میگن ورمه با ماساژ میره راست میگن؟؟؟؟
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
من بینیم مشکل خاصی نداره یه کوچولو قوز داره سرشم یه کم غضروفی که میخندم میاد پایین دلم نیمه فانتزی میخواد تمام دکترایی که رفتم جز سجادیان همه گفتن خوب میشه چون پوستم نازکه
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
2810