2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
راستی بچه ها یکی اومده بود برای ترمیم قبلا پیش خاص احمدی عمل کرده بود خیلی وحشتناک بود میگفت من و خواهرم با هم عمل کردم هر دو خراب شده تعریف قیصری رو میکرد و میگفت کارش عالیه ازش 35 میلیون خواسته بود برا ترمیم که گفت زیاده برام
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه ترمیم از قیصری دیدم، بوکسور بود بینیش نابود شده بود. اما خیلی خوب شده بود بعد از ترمیم با قیصری.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
از قیصری 4 تا عمل اول دیدم. یکیش خیلی خوب بود. 2 تاش معمول و خوب. یکیش ناراضی بود. ترمیمی هم که دیدم به نسبت اون شرایط عالی بود. ارتفاع بینیاش کمه، شبیه بینی فیلیپینیا می شه خراباش. خوبه اما من بینی با اون ارتفاع نمی پسندم. در کل دکتر خوبیه. ارزیدن رو که چه عرض کنم .. درباره ی هیچ دکتری نمی شه گفت. هزینشم الان 20 ملیونه بدون بیمارستان. ویزیتشم 40 تومنه تا جاییکه یادم میاد. که شامل عکس قبل ازعمل،طراحی، معاینه داخل بینی بوسیله ی دوربین. معاینه ی ظاهری. مشاوره با خانومش. ..
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام دوست جونای عزیز. من می خوام بینیم رو عمل کنم و چند روزی که این تاپیک رو می خونم میشه ازتون خواهش کنم منو راهنمایی کنید به شدت گیج شدم و نمی دونم چیکار کنم بینی من بالاش استخونی و پایینش یکم گوشتی (اندازه یک کوفته قلقلی ) ممنون می شم یه دکتر خوب بهم معرفی کنید.
خانم گل پس یزدانفر خوب بوود؟ میخوای عمل کنی باهاش؟ من دیروز یه کار ازش دیدم یکم مردد شدم بد نبودا ولی خشگللم نبود 3سال بود عمل کرده بوود استخوانی بوده بینیش و رو به پایین. جلوش افت کرده بود سوراخای بینیشم بد بود
با سلام دختر دایی بنده در یک حرکت سریع تصمصم گرفتهاز المان بیاد ایران بینی عمل بکنه و تا 10 روز دیگه میاد و بینیش تا حدودی گوشتی هست دوستان با تجربه و با اطلاعات برام خیلی مشکله همه این صفحات بخونم میشه دکتر خوب بهم معرفی کنید با توجه با اطلاعاتی که کسب کردید میگن محبی و سجادیان خوب دوستان اگه میشه نظرتون بگین ممنون میشم
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین اقا جان منتظر معجزت تو زندگیمم .
2810