2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ﺳﻼﻡ ﻣﻦﺩﻳﺮﻭز ﺑﺎ ﺳﺠﺎﺩﻳﺎﻥ ﻋﻤﻞ ﺩاﺷﺘﻢ ﺧﺪاﺭﻭﺷﻜﺮ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﻧﺪاﺭﻡ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﻳﻪ ﻛﻢ ﻛﺒﻮﺩ ﺷﺪﻡ ﻛﺒﻮﺩﻳﻢ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻩ ﻭﻟﻲ اﻣﺮﻭﺯ ﻭﺭﻡ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﻌﺪاﺯﻇﻬﺮ ﻫﻢ ﻣﻴﺮﻡ ﺗﺎﻣﭙﻮﻥ ﻣﻴﻜﺸﻢ ﻭاﺳﻪ ﻭﺭﻡ ﺁﺏ ﻛﺮﻓﺲ ﻭﻫﻮﻳﺞ و ﭼﺎﻱ ﺳﺒﺰ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﺧﻮﺑﻪ?? ﻏﺬا ﻫﻢ ﻓﻘﻄ ﺳﻮﭖ ﻣﻴﻜﺲ ﺑﺪﻭﻥ ﻧﻤﻚ ﺧﻮﺭﺩﻡ
سلام به همگی من هفته پیش سه شنبه رفتم مطب دکتر موسوی آمل. راستش قبل اینکه برم خیلی امیدوار بودم که کارهای خوب ببینم اما من از شکل هیچ کدوم از بینی ها خوشم نیومد ارتفاع بینی ها زیاد بود که از نیم رخ به نظرم بینی ها دراز بود یکی چسب داشت که خیلی ورم داشت و چیزی معلوم نبود. فقط یه خانومی ارتفاع بینیش خوب بود ولی خط پره عمیق داشت. کلا 20 دقیقه بیشتر معطل نشدم دکتر یه معاینه کلی کرد عکس سی تی اسکن داشتم بهش نشون دادم گفت انحراف خفیف داری شاخک داخل بینی ت بزرگه که باید سوزونده بشه در صورتیکه یه دکتر دیگه بهم گفت شاخک بینی رو نباید سوزوند. اتفاقا نوا جون رو هم دیدم که میگفت تهران نمونه هاش خوب بود. بازم عمل بینی سلیقه ایه دیگه
مامان بهار منم دیروز مطب صفایی بودم واقعا دکتر مهربونو بینظیریه خیلی با حال بود یه شلوار شیش جیبه پوشیده بود بینیاش از نیمرخ تو عکسا سربالا بود اما یه خانومی که میگفت همشهری دکیه و بیشتر فامیلاشون باهاش عملیدنو راضین و نوک بینی بعد یه مدت میاد پایینو عادی میشه به نظر من یه دکتری که نقاشه میتونه بینیرو متناسب با چهره دربیاره جای بخیه ندیدم خوب بودن
maman sepehr جان منم دوست خودم بچه شماله. اسفند 91 با همین موسوی تو آمل عمل کرد. من اون موقع هم به خودش گفتم ارتفاع بینیت کم نشده. یه نمونه دیگه هم تو سایت دیده بودم همینطور بود. دیشب که با همین دوستم حرف میزدم گفت دکتریه که به ندرت ارتفاع و کم میکنه و حرف حرف خودشه. اعتقاد دکتر اینه که من دکترم و هرچی من بگم درسته.مثل اینکه خیلی هم خوش اخلاق نیست این دوستم که میخواست ترمیم کنه چون راضی نبود حالا شما که از نزدیک دیدید بهتر میتونید نظر بدید
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
دوستان سلام بینى من استخونى و داراى انحراف نسبتا شدیدیه که مشکلات تنفسى هم به وجود آورده برام. این انحراف از قدیم نبود نمیدونم چى شد که بعد از سن بلوغ این اتفاق افتاد (شاید به خاطر ضربه هایى که خورده بود باشه) پارسال مطب دکتر محمدرضا الماسى و شاهرخ فرزام پور رفتم که هردو گفتند باید عمل بشه ولى نباید به تغییر ظاهریه زیاد امیدوار باشم و فقط بهتره به فکر تنفس بهتر باشم. راستش براى من هردو مهمه و دوست ندارم حالا که بعد از این همه سال تحمل کردن حالا که دارم هزینه میکنم و مشکلات عمل رو به جون میخرم ظاهرش تغییرى نکنه و خوب از آب در نیاد. شما که تجربه دارید لطفا چند تا دکتر خوب و کاربلد که به درد من بخوره رو معرفى کنید تا من برم براى ویزیت. هزینه ى عمل نه که مهم نباشه اما اولویت اولم نیست مهم اینه که کارش خوب در بیاد و هردو مشکل رو حل کنه. ترجیحا تو بیمارستان عمل کنه و زیادم تو نوبت عمل نباشم چون حداکثر باید تا یک مرداد عمل بشم بعدش نیستم.
mahsa جون آره عزیزم دکتر خوش اخلاق نبود بی حوصله بود با خودم گفتم شاید خسته ست . راستش بینی من کم کاره اما کلی ایراد گذاشت روش ولی من اصلا ناراحت نشدم ازش پرسیدم که چرا بعضی بینی های عملی بعد چند سال بد حالت میشن و انگار نوک بینی خمیریه گفت شکل بینی در هر صورت تغییر میکنه بعد چند سال من نمیتونم الان بینی تو انقدر بدم بالا که تو سن پیری بینیت خوب به نظر بیاد !!! هر کی میومد تو مطب ارتفاع بینیش زیاد بود
2810