2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015538 بازدید | 66529 پست
الان که مسلما باید بینیت تو قالب باشه پس راجع به ظاهرش نمیتونی نظر بدی عزیزم تازه قالب رو هم که برمیداره بازم نمیتونی راجع به شکاش قضاوت کنی ولی چون بینی منم نیمرخش قوز داشت وقتی که قالبو برداشت در اثر سوهان کشی اون ناحیه ورمش بیشتر بود طوریکه به دکترم گفتم پس چرا قوز بینیمو برنداشتی؟؟؟ ولی طی چن روز اونم رفع شد عزیزم.
21 خرداد با یحیوی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آب کرفس خیلی موثره البته افت فشار میاره با آب هویج قاطی کن بخور آناناس سرعت ترمیمو بالا میبره خیلی موثره البته طبیعیشو بخور از ویتامین سی هم غافل نشو روزانه بمقدار اگرم یعنی دوتا قرص جوشان عزیزم کمپرس یخ هم یادت نره
21 خرداد با یحیوی...
آرمینا جان اگه دور چشمات خیلی کبوده از داروخانه عینک ژله ای بخر و استفاده کن http://8pic.ir/images/845sbolr7y4b9kuo0zv1.jpg زیر سرت دو تا بالش بذار آب کرفس و هویج رو حتما استفاده کن آلوورا و آناناس رو میکس کن و بخور ژل داخل برگه آلوورا طبیعی رو هم مثل ماسک بذار رو قسمت های کبودی اگه اینارو رعایت کنی کبودی ها سریع از بین میره
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
درست میشه عزیزم این روند طبیعیه کارایی که گفتم انجام بده حتما کی اسپلینت رو بر میداری؟ تا دو هفته اول فرم بینیت فقط گریه داره چون از بینی قبلت بزرگتره پس زیاد حساس نباش
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
بالاخره منم عملیدم. بیخود از بیهوشی میترسیدم. درد ندارم. فقط حس میکنم بینیم ده کیلو وزن داره. کبودی هم فقط دوره جشمام دارم.از ترس کبودى و ورم فقط نشستم. یه کوجولو از بینیم از زیر اسبلینت معلومه. تا جقدر میشه رو فرم الان حساب کرد?
ﻣﻨﻢ ﺷﻨﺒﻪ ﺑﺎ ﺳﺠﺎﺩﻳﺎﻥ ﻋﻤﻞ ﺩاﺭﻡ اﻭﻟﻴﻦ ﻧﻔﺮ ﻫﺴﺘﻢ ﺻﺒﺎ ﺟﻮﻭﻭﻥ ﺑﻴﻨﻴﺖ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺏ ﺷﺪﻩ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﻭﺭﻣﺶ ﺑﺮﻩ ﻋﺎﻟﻲ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻴﻨﻲ ﻣﻦ اﺳﺘﺨﻮﻧﻴﻪ و ﺗﻘﺮﻳﺒﺎ ﻛﻢ ﻛﺎﺭ ﺷﻤﺎ ﻓﻘﻄ ﺑﻪ ﺩﻛﺘﺮ ﮔﻔﺘﻲ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﻋﻤﻞ ﻛﻨﻪ ﺑﻘﻴﻪ ﭼﻴﺰاﺭﻭ ﮔﺬاﺷﺘﻲ ﺑﻪ ﺳﻠﻴﻘﻪ ﺧﻮﺩﺵ??
2810