2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
خوب شامانا جان کدوم دکتر میتونه اینجوری دربیاره سبکش این باشه من چون شنیده بودم علامه سبکش اینه میخواستم برم پیشش ولی اینجا گفتن ناراضی زیادداره پشیمون شدم عارفم چون جراح پلاستیک همسرم اجازه نمیده
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
به نیمه فانتزی کارها یه سر بزن. نادریان، سامی ،یحیوی. من از یزدانفرم دوتا نیمه فانتزی دیدم جدیدا.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوا جونم من انقد با اتوکد و اسکچاپ کار کردم و نقاله گذاشتم که تا ببینم میگم چند درجه اس! ببین من کلا وسواسم دارم. کلی بینی با فتوشاپ تو زاویه های مختلف گذاشتم رو صورتم تا فهمیدم چی بهم میاد چی نمیاد. یعنی من با یه آلبوم عکس میرم پیش دکتر خخخخخخ من واسه هاشور ابروک 1 سال گشتم بینی که سهله
دکتر کامیابی،دکتر کلانتر هرمز،دکتر میلانی
آخ آخ ستایش عاشقتم هم همکاریم هم اینکه منم میخوام هاشور رفتم که ادت کنم وایبر داری؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
آرههههه جیگر وایبرم دارم. در مورد هاشور که دکترا دارم! بابا شامانا جون هر سری ریفرش میکنم میپره نمیدونم چرا! شامانا ببین تفاوت میذاریا در مورد بینی منم نمیشد انقد ریز ریز بگی؟
ستایش شمارم رو برات پ.خ کردم. تو وایبر بهم پی.ام بده معلوماتمون رو رو هم بریزیم مهندس
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
الان این از 120 بیشتره به نظرم نه؟؟ http://www.8pic.ir/images/akdhi5nd9kjfaahvgk1j.jpg
نه به نظرم این 120 ِ بیشتر نیست(من زاویه بین پشت لب تا جایی که به بینی وصل میشه رو میگم) فاطیما جون دکتر کنعانی ام قیمتش 5 و بیشتر سبکش طبیعیه. کامیابی و میلانی ام تو همین حدودا
دوستان معمار امشب اینجان گویا!!!! بچه ها کسی از مقدم فرد چیزی میدونه؟ من دو تا از دوستام باهاش عمل کردن خیـــــــــلی راضین... به نظر خودم هم بینیشون خوب شده کسی رفته پیشش؟؟
نیل جان تیغه رو خیلی باریک میکنه که تو بعضی ها باعث مشکل تنفسی میشه غضروف هم زیاد بر میداره که تو طولانی مدت پره ها فرو رفته میشن برای گوشتی هام مناسب نیست سبکشم فانتزی و نیمه فانتزی هست من که طبیعی ندیدم ازش
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
2810