2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015612 بازدید | 66529 پست
سلام.من قبلا هم اومدم اینجا و این عکس روگذاشتم.بچه ها این عکس هایی که میذارم رو از تو ف ی س ب و ک گرفتم.من خیلی دلم میخواد بینیم این مدل عمل بشه.به نظرم خبلی طبیعی هست.شما ها که کار دکترهای مختلف رو دیدین به من میگین کی این مدل میتونه عمل کنه.مرسی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رزانا جان من تو کار زینلى و سامى این سبکى دیدم
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بله شیکه قاعدتاً بینى طبیعى اینجورى نیست.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام بچه ها این سومین باره دارم می نویسممممم هی می پره من دوشنبه هفته پیش رفتم مطب نادریان بهم گفت بینیم استخونی گوشتی و غضروفی خلقت خدا همه چی داره ماشاا.. انحراف داخلی گفت داره البته یه کوچولو ام ظاهری قیمت گفت ٨ کلینیک٦٠٠ بیمارستان١١٠٠ اونروز چند نفر اومده بودن وقت عملشونو اوکی کنن یه خانومه گونه و بینی١٤ تومن یکی دیگه بینی ٦ تومن یکی دیگه ساکشن قبقب و بینی١١ تومن حالا این دوشنبه ام قراره برم یزدانفر که چندتا از آشناهامون باهاش عمل کردن و خیلی راضین و بهترین چیزش برای من که بچه کوچک دارم دوره ی نقاهت کوتاهشه حالا بریم ببینیم چی میشه
مریض که هیچی ندیدم چون روزای مشاوره با نمونه هاش یکی نیست و این یه ضعف از نظر من مدل های کامپیوترش هم طبیعی داشت هم نیمه فانتزی من بهش گفتم نمی خوام نوک بینی ام تیر باشه گفت من خودم نوک تیز دوست ندارم و گفتم بینی طبیعی رو اصلا قوس نمی دین؟ گفت اگه قوس ندم که می شه بینی مردونه یه قوس ملایم می دم در کل گفت من بیشتر تنفس و اینکه به صورت شما چه مدلی بیاد برام مهمه
ملیکا جون شما میخوای با محبی بعملی؟نظرتو راجع بهش میگی؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
کلن بعد اون همه مطب گردی تو گرما و سرما به این نتیجه رسیدم ک همه دکترا کار خوب و بد دارن هم شانسیه هم به بدن خودتو هم به خیلی چیزا بستگی داره واسه همین الان بیخیال شدم کلن و فقط میخام به خدا بسپارم و عمل کنم