2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
مامان ماهان نادریان و یزدانفر هر دو دکتراى خوبین. بینى شما جطوره
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
اره لیلی مماخ تو از مال من کوچیکتر بود. من امروز کامیابی بودم گفت فقط برات رفع ایراد میکنم. ماله تو هم فکر کنم مشکل غوزت بود درسته؟؟ مامان ماهان گلی(راضیه) جفتشون دکترای خوبینو بینیتون چه شکلیه؟ و چه مدلی مد نظرتونه؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ماهان یزدانفر و نادریان هر دو اهل خیلى تیز کردن و جمع کردن نیستن اما در یه حد قابل قبول جمع مى کنن. من هم اشتراکات زیادى بینشون حس مى کنم. یزدانفر یک هفته جسب، نادریان ٣ هفته جسب. فقط فکر کنم ورم تیغه ى نادر کمى بیشتر باشه. یزدانفر سوراخها رو قرینه تر از نادریان در میاره، اما بینى رو به اندازه ى نادریان کوجیک نمى کنه. یزدانفر بره هاى بینى رو به هیج وجه برش نمى ده، اما نادریان در صورت احتیاج یه مقدار کمى زیر بره هاى بینى رو برش مى ده. یزدانفر با تجربه تره. جفتشون هم کار تمیز دارن هم کار خیلى معمولى.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شامانا جون پیغامی برای من نیومده. اگه اوامری بود میل بزن من در خدمتم. البته خود شما که جزء ریش سفیدای تاپیکی و از همه بهتر مطب گردی می کنی و دقیق تری.
رینوپلاستی بینی گوشتی سال 84، ترمیم 89 (دکتر محمدباقر فتاحی).ناراضی. ویزیت: شیروانی.زینلی.علامه.دینی.سجادیان.صفایی.عارف.توسلی.خاتمی. همتی فراهانی. کامیابی. مریم اسماعیلی
سارای تنها عزیزم پس یعنی کلا دکترا تاثیری تو خوب یا بد شدن بینی ندارن مهم بیسه؟!! پس ما چرا مطب گردی کردیم امیدمون به خدا باشه دکترش مهم نیس :))
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
بینیم گوشتی بود . صبا من منظورم خط پره نیستا !! خط پره هام کاملا افتاده من منظورم از خط خط تیغه بینی که از جایی که بینی شروع میشه میوفته تا نوک !!! من اونو ندارم فعلا
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...