2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دیدم ولی به من گفت فقط طبیعی درمیاد البته من جاهای دیگه ام که رفتم همیتو گفتن چون استخوان بینیم طوری بود که در صورت فانتزی شدن مشکل تنفسی ایجاد میشد
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
بچه ها بینی گوشتی نباید فانتزی باشه بلکه باید شکل دار باشه یعنی قابل تفکیک باشه محدوده ی نوکش معلوم باشه، پره ها شکل داشته باشن کمی خط پره داشته باشهه... دست دکتر فانتزی کار شدید و یا طبیعی کار شدید نباید داد بینی گوشتیو. بلکه دست دکتری که شکل و فرم بده به بینی و بتونه با هنرمندی خودش خطای دید ایجاد کنه و بینی کوچیکتر دیده بشه نه اینکه مثل فانتزی کارا بزنه همه چیزو از تو بینی بریزه دور!!! شکلات منظورم همین بود دقیقا که اینجا گفتم. برزنجی هم به نظرم طبیعی کاره البته من نرفتم و از روی عکسای سایتش می گم.
رینوپلاستی بینی گوشتی سال 84، ترمیم 89 (دکتر محمدباقر فتاحی).ناراضی. ویزیت: شیروانی.زینلی.علامه.دینی.سجادیان.صفایی.عارف.توسلی.خاتمی. همتی فراهانی. کامیابی. مریم اسماعیلی
واى اره hoda من جدیدن یه بیمارى کرفتم، بینى رو که میبینم مى فهمم خیلى بیش از حد بافتش تخلیه شده بعد کلى حرص مى خورم به دکتره فحش مى دم!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شابرک جان شما که اینقدر حساب کرده بودى رو موسوى کاش وقتى اومد تهران مى رفتى مطبش
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)