2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015576 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شامانا جون صفایی نقاط ضعف و قوت داره و بعضی بینی ها راه دستش هست بعضیا رو خراب می کنه. اما نمی شه گفت کاملا خرابکاره. حالا من بازم میرم مطبش بتونم بهتر بگم به درد چه بینی هایی می خوره. قطعا ریسک عمل با صفایی بیشتر از امثال سامی و نادر و یزدانفر و فرهنگ و ایکس و ایگرگ هست اما دلیل بر بیخود بودن این دکتر نیست. اتفاقا گوشتیاش فکر کنم جمع و جورتر از این دکترای طبیعی کار باشه.
رینوپلاستی بینی گوشتی سال 84، ترمیم 89 (دکتر محمدباقر فتاحی).ناراضی. ویزیت: شیروانی.زینلی.علامه.دینی.سجادیان.صفایی.عارف.توسلی.خاتمی. همتی فراهانی. کامیابی. مریم اسماعیلی
Hoda.f جان ممنون از مطب کردى هاى کاملت من کفتم که صفایى کار خراب کم نداره. خرابکار که به فتاحى و ناظم و لاهوتى مى کن. حتى اینها هم از زیر دستشون کار خوب در رفته.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
Hoda.f جان من از کلمه ى بیخود و خرابکار استفاده نکردم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
راستى بجه ها من تو مطب یزدانفر یه نمونه از زینلى دیدم خوب نبود. ترسیدم با یزدانفر عمل کرده باشه، اما وقتى که کفت زینلى شاخ دراوردم. نمونه هاى خوبى از زینلى دیده بودم تابحال.
مرسی صبا جون شامانا عزیز دلم من همچین جسارتی نکردم اما بدون ماهایی که بینی هامون بدجوری پوستش ضخیمه با دکترای طبیعی کار به هیچ نتیجه ای نمی رسیم نمونه اش خودم!
رینوپلاستی بینی گوشتی سال 84، ترمیم 89 (دکتر محمدباقر فتاحی).ناراضی. ویزیت: شیروانی.زینلی.علامه.دینی.سجادیان.صفایی.عارف.توسلی.خاتمی. همتی فراهانی. کامیابی. مریم اسماعیلی
الی اگه پوستتون خیلی خیلی نازکه و استخوانهای بینی تون پهنه و نیاز به شکستن و جمع شدن داره اصلا پیش صفایی نرو.
Hoda.f جان من خودم دنبال فانتزى کارم. همه ى دکتراى خوب طبیعى کار نیستن.