2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015538 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Marta عزیزم اینهمه ادم عمل کردم و بعد باردار شدن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
آخرین مطبگردی : دکتر همایون الهی دوتا نمونه بیشتر ندیدم یکی با چسب یکی بدون چسب + دوست دوستم که همشون بینیشون یه شکل بود باریک یکم سربالا خط پره داشتن و یک قوس ملایم کپی پیست هم بودن بنظرم خوب بودن بجز خط پره که من نمیپسندم دوستم زودتر از من رسیده بود گفت یه دختره اومده بود که صورتش گرده گرد بود بینی اونو مکعبی دکتر درآورده بوده و یه خانوم که اونم ظاهرا عین نمونه هایی که من دیدم بوده دکتر معاینه ام کرد گفت یه انحراف خیلی خیلی جزئی داری که کامل رفع میشه گفت چقدر سربالا میخوای؟ گفتم یکم گفت کم؟ گفتم بله گفت این دختره که قبل تو بودو دیدی؟ گفتم بله(یک مقدار سربالا بود نه خیلی) گفت این خوب بود؟ گفتم بله گفت خوب اون که خیلی زیاد بود سربالایش خلاصه دکتر شوخو خوش رفتاری بود و البته مقیاساش با من متفاوت بود گفت اوج سربالا کردنی که من انجام میدم همونی که دیدی و خوب اون میزان از نظر من قابل قبول و مناسب بود راجب چیزای دیگه بینی بجز میزان سربالا بودنش معتقد بود مریض نباید نظر بده و طبق همون اندازه ها و درجه هایی که معیاره دکتر کارش رو میکنه خب فهمیدم دکتر برای بینی من سبک معمولش رو اجرا میکنه ازش پرسیدم پره های بینی رو کامل برش میده یا فقط زیرش رو که گفت کامل برش میده و کنار یه خط پره میذاره که همه بفهمن عمل کردم از نمونه هاش میشد حدس زد این جوابو البته برای کسایی که خط پره و بینی باریکو نیمه فانتزی دوست دارن مناسب بود هزینه ۵۳۰۰ تا ۵۴۰۰ کلینیک مرکزی ونک این آخرین مطبگردی من بود امیدوارم همتون انتخاب درستی داشته باشین و لطفا دقت کنین و با تعریفای اینجا فقط دکتر انتخاب نکنید یکی از دکترایی که من رفتم وقتی گفتم از اینجا آشنا شدم با دکتر گفت اصلا اعتماد نکن من میشناسم از همکارام کسایی رو که منشی هاشون رو میفرستن تا اینجا ها براشون تبلیغ کنن بینی های همتون امیدوارم همونی بشه که میخواین :)
88مینا جون فامیل یکی از دوستامون باهاش عملیده من دوس داشتم ولی قبلشو ندیده بودم خودش که میگفت این دختره هم مماخش اندازه کفش بوده انقد خوب جمو جور کرده اخه البته من محرم تو هییت دیدم جفتشون خوب بودن اما میگن خیلی دیر وقت عمل میده و قیمتشم خیلی پایینه تو مطبش که تهرانسره پره از مماخ عپلی
احتمالا کامیابی حسنا جان اما بازم باید برم مطبش نه خیلی باریک نبود خوب بود قبل عملشون رو ندیدم اما ارتفاع هایی که من دیدم تقربیا یکی بود و بنظرم خوب بود کلا بنظرم ایرادش خط پرش بود که اونم ایرد نیست اختلاف سلیقه است ویزین ۳۰ بود عزیزم آره بغل پره ها یکم فرورفته میکنه که خط پره بهش میگن
من الان از مطب سجادیان و صفایی میام بعد از هشتا مطب گردی من دکترمو پیدا کردم صفاییییی عالییییییییییییی برای کسایی مثل من که نیمه فانتزی میحوان خیلی خیلی خوبخ
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
2810