2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
lilit22 سلام خمیازه کاملا طبیعیه - ممکنه تا 3 ماه هم ادامه داشته باشه! برای من 2 ماه بیشنر طول کشید تا کامل از بین بره سعی کنید زیاد فشار نیارید بهش - خنده شدید ممکنه اسیب بزنه به بینی و حتی باعث تغییر شکل بشه(پهن بشه بینی) البته زیادش ! در حالت معمولی اتفاقی نمیافته علت ناراضی بودنم : 2 تا استخون کوچیک روی تیغه بینیم هست - سوهان میخواد! ارتفاع بینی یکم زیاد از حد کم شده! از نیم رخ ریز شده بینی و نوک بینی یکم دیگه باید کوچیک میشد! ولی در کل خوب و قابل قبوله برای من!
http://rhinoplasty-info.rozblog.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اقا موجی منم حس میکنم ارتفاع بینیم کم شده البته من خودم خواستم ولی اشتباه کردم.نوک بینیم گرد شده.اگه بخوایم نوک درست کنیم باز باید بیهوش بشیم و یههفته با دهن نفس بکشیم? مایده جون سوهان کشیدن تو مطب چه جوربه?درد داره?
عکس بینی صفحه 1709
سلام برهمگی دوستانی که در مورد کار یزدانفر سوال کرده بودن باید بگم من اگر اطلاعاتی دادم همیشه ام گفتم با توجه به عکسای کامپیوترش بود من تو مطبش بیمار ندیدم لطفا خودتون برید از نزدیک بشینید توی مطب نمونه ببینیدکه برای کسی سو تفاهم ایجا نشه شاید عکسای تو کامپیوترش قدیمی بوده باشه که من اینجوری برداشت کردم فاصله پشت لبش زیاد و سطح پره ها و کلومولا یکیسان من به هیچ وجه قصد دادن اطلاعات غلط به کسی را نداشتم و قرارم نیست کار دکتر را زیر سوال ببرم در ضمن لطفا دیگر ایمیل نزنید چون هیچ دکتری را برای مشاوره پیشنهاد نمیدهم از جمله سازگار - صادقی - عامری و......... موفق باشید
سلام مری جون شما جواب سوالات من نمیدونی? فایزه استرس نداشتع باش.عملش راحته درد نداره.فقط دقیقا به دکتر بگو چی میخوای راجع به قوس و اینا که به هوش اومدی دیگه حیالت راحت باشه
عکس بینی صفحه 1709
سلام.ببخشید دکتر صفایی که گفتین باز عمل میکنه یا بسته؟؟ مری کی نارحتت کرده؟ عزیزم ناراحت نباش موجی دماغت خیلی گوشتی بود؟؟؟ یا اصلا استخونی بود؟؟
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
2810