2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
ماهى من از یزدانفر شنیدم که کفته اون هم بینى رو با روش بسته عمل مى کنه از داخل سوراخهاى بینى. اما خودش باز رو ترجیح مى ده براى اینکه مى تونه بایه بذاره و بینى افت نکنه. حالا اینکه نبودن این بایه جقدر مى تونه توى میزان افت موثر باشه رو نمى دونم. ولى خب بینى با بینى فرق داره. مثلا شهرزاد توى نوعروس که با موسوى عمل کرده عکس ٦ ماهکیش رو کذاشته بود و افت نداشت اما این دخترى که توى مطب دیدیم افت داشت. به مراقبت بعد عمل و نوع بینى هم بستکى داره. اما خب بایه هم بى تاثیر نیست.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهی من امروز فکر کرددم دیدم عمل بینی خیلی شانسیه و خیلی ریسک داره. با بهترین دکتر هم که آدم عمل کنه امکان داره بینیش مشکل دار بشه. کلا عمل پر ضرریه حالا که من میخوام ضرر کنم میخوام تو کمترین حالت اینکارو بکنم و دکتری که: بیهوشی موضعی انجام میده و روش بسته و با کمترین برش و باز کردنه موجود انجام میده این کارو و مشکل تنفسی به وجود نمیاره به نظر من کم ریسک ترین و کم ضرر ترینه. به خصوص که من خوذم به شخصه فرم نوک بینیها و تیغه ها رو پسندیدم. اگه بخوام بدترین حالت رو در نظر بگیرم که یعنی با هرررررررر کی عمل کنم شاید بلاخره یه ایرادی دماغم پیدا کنه,ترجیح میدم با کمترین آسیب بیهوشی و جای بخیه و حتی با کمترین هزینه این اتفاق بیفته. دیگه با این همه نمونه زنده و عکس که امروز دیدم فهمیدم این دکتر مهارت کافی رو داره. بقیش همش شانسه. این نظر منه بچه ها امیدوارم فکر نکنید قصد تبلیغ دارم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
من امروز از دکتر پرسیدم راسته که میگن تو عمل های بسته نمیشه کامل انحراف بینی رو گرفت؟؟ گفت نه من انحرافای شدید تر از بینی شما رو درست کردم و بستگی به مهارت دکتر داره
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
کاکائوی تلخ یه دکتری اینجا هست تو تهران که بیمارای دکتر برا چسب و اینا میرن پیشش.
کاکایوى تلخ بله دکتر موسوى فقط یکبار در ماه میاد تهران و اون هم در ساختمان بزشکان صاحبقرانیه. ٢،٣ روز اول که اکر امل عمل کرده باشی باید بمونى و منشیش تامبون رو مى کشه. اکر تهران باشى براى کارهاى بعد از عمل باید برى دکتر کیفرى بالاتر از میدون ونک. دکتر موسوى وقتى که نیست مریضها رو به دکتر کیفرى ارجاع مى دن. ماهى یکبار هم که دکتر میاد تهران، براى جسب و ویزیت با خودش بصورت بین مریض ویزیت مى شى.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها این عکس قبل از عمل منه، البته از زاویه بالاست تا فرو رفتگی بغل بینیم معلوم باشه عکس بعد از عمل ندارم، همش با چسب ، تا حالا فقط تو مطب چسبمو عوض کردم ، حتماً عکس میگیرم براتون میذارم
منم انقدر امروز ورد زبونم بود این دکتره که دوست پسرم گفت یه روزه میبرتم آمل نمونه یه ساله ببینم میشه دید مامانمم گفته اگه فکر میکنی آمل بهتره عمل کنی میبریمت همون روز میاریمت حالا برم نمونه تو آمل هم ببینم ببینم چقدر افت دارن چون من هم از تیغه ها و فرم نوک بینی ها راضی بودم
اره ترمیمی بودم، اخه دماغم بزرگ بود، میخواستم دماغم کوچیک بشه، نه اینکه صرفاً مشکلش حل بشه دکتر قبلیم اسمش تفرشی بود، اصلاً دماغم تغییر نکرده بود فقط دو تا فرو رفتگی بغل بینیم ایجاد شده بود
Nova ماهى ولى خودمونیم... تاحالا اینهمه نمونه رو یکجا ندیده بودیم!!! خخخخخ
2810