2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دختراااااا+اقاى ببخشید من امتحان دارم نمیرسم بیام جه خبرا؟ ماشالله به کاربراى جدید !!!!! ابن صفحه هارو تندتند خوندم از عارف و ابرومند داره حرف به میون میاد... به به!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
ن خانوم گل متااااااااااااسفانه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
در ادامه ى حرف هاى nova جونم ،من فقط سریع بکم که موسوى تقریباً تیغه هاش ورم زیادى دارن. و در کل تیغه هاش به نسبت باریک نیستن اصلا. غضروف مصنوعى نمى ذاره و از مخاط و غضروف خود مریض استفاده مى کنه. Graft رو بعید مى دونم بذاره براى اینکه اکثراًاز داخل سوراخ بینى بصورت close عمل مى کنه. و اون برش کمى رو که توى بعضى بیمارا زیر بره ها مى ده، اخر جراحى هست در نتیجه احتمال زیاد خبرى از graftو یا بایه نیست. بعضى کاراش افت قابل توجهى دارن. یه نمونه ى ٩ماهه دیدیم که افت داشت و اومده بود توى ترمیم نوک بینیش رو باز بده بالا. و کفت که یکى از جندتا اشناهاشون که با موسوى عمل کردن هم افت داشته. ولى یک دیکه از فامیلهاشون عالى شده و خیلى تغییر کرده. نمونه ى کج ندیدیم ، نمونه ى مشکل تنفسى ندیدم یک خانومى بود که سخت نقس مى کشید اون هم ١٨ روز از عملش می کذشت. اما غیر از موضوع تنفسش، کلوملاش یکم حالت دررفتکى داشت، و قبل عمل شکستکى داشت و انحراف شدید. و انحرافش قبل عمل به سمت راست بود و بعد عمل به سمت جب (مخالف قبل عمل)متمایلتر بود.( این موضوع رو اولین بار نبود که میدیدم که دکترى در صدد برطرف کردن شکستکى و انحراف ، بینى رو به سمت مخالف متمایل تر مى کنن. یجور زیاده روى در اصلاح شاید ) در کل جاى برش هاى زیر بره ا ها خیلى خوب بود. صاف بودن بینى ها عالى بود. و کارش شلخته نبود. توى امل نرخش ٢٨٠٠، توى تهران ٣٥٠٠. توى امل بیحسى موضعى+ارام بخشى عمیق توى تهران:بیهوشى عمومى. کلینیک قیطریه. ویزیت:٢٥ تومن ماهى یکبار میاد تهران تو ساختمان بزشکان صاحبقرانیه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
کاکایوى تلخ جان: توى روش بسته بینى تحت دید کامل جراح نیست، مسلماً محدودیت هاى بیشترى نسبت به عمل باز داره و این محدودیت ها نسبت به مهارت و تجربه ى جراح، مى تونه دست اون رو براى جراحى بهتر با نتیجه ى مطلوب تر ببنده. اما در کل همیشه استثناء هایى هست ، که ادم میبینه ممکنه یک بینى توى عمل close بهتر جمع شده باشه. اما براى بینى هایى که ایراد زیادى در قسمت نوک بینى دارن صد در صد عمل باز انتخاب بجا و مناسب تریه.
کاکائوی تلخ ، عزیزم من زیاد مطب گردی نکردم چند سال پیش رفتم محبی، گفت بینیت زیاد تغییر نمیکنه، و اونروز فقط یه نمونه دیدم که تازه عمل کرده بود و تو گچ بود دکتر شهبازی رو رفتم چون یه کار خوب ازش دیده بودم، ولی تو مطب یه خانمی بود که دو هفته بود عمل کرده بود خیلی تنفسش صدا میداد، چون من تنفس برام مهم بود یه خورده ترسیدم، دوم اینکه توضیح نداد که چیکار میکنه رو بینیم دوست نداشتم بعد رفتم دکتر سجادیان، که اونروز قبل از عید بود کلی نمونه بود ، همه خودشون راضی بودن، مدل طبیعی داشت ، نیمه فانتزی هم بود، یکیشونم همون دماغ رویا های من بودبعد دکتر توضیح داد کامل که چیکار میکنه، دوست داشتم، همون روز وقت عمل گرفتم ارتفاع بینیم برام مهم بود که کم شه ولی دکتر گفت بیشتر از ١ یا ٢ میل قول نمیدم ولی سعیمو میکنم الان همون کارها که گفته بودانجام داده، و بینیم هم با اینکه تازست و ورم داره باز محسوس ارتفاعش کم شده
به نظر منم نوک بینی‌‌ها و تمیزی تیغه ها بهترین نکتهٔ کاراش بود من بر خلاف شامانا فکر نمیکنم تیغ هاش ورم داشته باشن زیاد، بلکه به نظر من کارش کم ورمه. آخه من هر کاری دیدیم اونجا یا ۱۸ روزه بود یا ۲۰ روه یا ۱ ماه نیمه یا ۳،۴ ماه که با اینکه میگن اوج ورم بینی‌ تو ماه چهارم هست، اما اصلا به نظر من ورمشون تو چشم نبود.مگه نه اینکه میگن تا 1 سال طول میکشه ورم بره؟؟ یکی‌ از اون بینی‌‌های wow که من خیلی خوشم اومد همون دختره بود که ۹ ماه بود بینیش و میگفت افت کرده، شاید خیلیا فکر کنن افت کرده یعنی‌ نوکش قشنگ اومده پاین آویزون شده، اما اینطور نبود، فقط حالت سر بالا نداشت دیگه بینیش، من که عاشق دماغش شدم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
2810