2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم میشه برای پسرم دعا کنی دوروزه شدید تب داره یادت و خوردن هم مشکل داره

نمیداره تب سنج بذارم

طاها

https://www.telewebion.com/episode/2573632         لطفا به احترام سرداردلها یک صلوات نثار روحشون کنید و لطفا تا یادت اومد کرونا هست برای ریشه کن شدنش یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  
OTE=231188487]عزیز دلم میشه برای پسرم دعا کنی دوروزه شدید تب داره یادت و خوردن هم مشکل داره نمیداره تب سنج بذارم ...[/QUOTE]

حاجت روا باشید ان شاء الله

https://www.telewebion.com/episode/2573632         لطفا به احترام سرداردلها یک صلوات نثار روحشون کنید و لطفا تا یادت اومد کرونا هست برای ریشه کن شدنش یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

هانیه

دعا کن به علی برسم

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩